- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
varadigabor #4511 üzenetére
Online esetén 14 napig nem csak elállási jogod van szerintem, hanem elvileg hibás készülék esetén garanciáztatási folyamatok nélkül kérhetsz cserét is. Napokban vettem személyesen háztartási gépet (így nekem csak 3 napom volt) szerencsémre gyári hibásan
, így másnap üzletbe visszavittem és kérhettem cserét vagy visszatérítést. Ha nem ment el totál a kedved a TCL-től, akkor egy mail-t megérhet EMAG-nak, hogy úton van vissza a TV, de Te nem pénzt akarsz, hanem csak cserekészüléket. Ha ez nem opció (ilyen - olyan okból), akkor hasonló áron van egy ilyen [link] szintén budget TV-nek nevezhető korrekt kis QLED TV-t. Maga a márka TCL-hez hasonló. Rengeteg éve TV gyártással foglalkozik, saját fejlesztés stb, de itt akár érdeklődhetsz is róla [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest