- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #121 üzenetére
Mindkettőre megoldás a változók használata. Ahogy arról szó volt feljebb is, annyi context-et használsz, amennyit szeretnél, csak nem egy profilban. Olvass vissza kicsit!
Most az, h ez nem egy profillal valosítható meg jelenleg, hát annyi baj legyen!Én erre nem véletlenül használtam változókat (pl a %Docked), hisz így megkerülhető az az eset, amit írtál is az előtérbe kerülő tárcsázóval. Ha indítod a navit, vagy van vmilyen autós dokkoló profilod, igazán nem nagy ügy berakni egy változót. Aztán bejövő hívás profilban meg a változó értéke szerint eldől, h ki kell-e rakni hangszóróra, vagy sem.
A programozásban az a szép, h több jó megoldás is lehetséges. Néha workaround-okkal, néha elegánsan, néha nem (tök jó, h pont egy gépész beszél erről
).
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #121 üzenetére
Asszem rájöttem miért nem működik a kihangosítós trükköm. Mert amint bejön a hívás máris az kerül előtérbe, a navi pedig háttérbe, így nem teljesül a 2 feltétel egyszerre, mert a program nem azt vizsgálja, hogy fut-e valami, hanem hogy az van-e a képernyőn. És ha jól láttam ilyen beállítás nincs is benne, hogy vizsgálja egy program kategóriáját.
Ez így viszont már elég gázos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest