Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris811
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én az ilyen profilokat (kihangosít navi közbe, éjszakai kivételekkel, egyetem stb.) nem a Taskerrel csinálom, mert számomra sokkal egyszerűbb Profile Scheduler+-ba megcsinálni ezeket. A Tasker pedig elvégzi a fényerő, gps állítgatásokat bizonyos programoknál, időjárás(
) amiket a PS+ nem tudna. A 2 program eddig tökéletesen megvan egymás mellett.(#119) Teasüti
Huha
Én újraépítettem a tied alapján egy önálló időjárás profilt, a te taskjaiddal, és nálam nincsenek goto parancsok
Úgy néz ki, hogy 7-kor bekapcsolja a mobilnetet, vár 10 secet, hogy csatlakozzon, get weather, say weather, utána vár még fél percet és kikapcsolja a mobilnetet. (50mb/hó úgyhogy muszáj így
)
A wifi automatika melyik project-edben van a 4 közül? Nem akarok nagyon bekavarni, hogy felteszem mind a négyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) amiket a PS+ nem tudna. A 2 program eddig tökéletesen megvan egymás mellett.
Én újraépítettem a tied alapján egy önálló időjárás profilt, a te taskjaiddal, és nálam nincsenek goto parancsok