Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
De a több profilos megoldást még nem arra a verzióra írtad, amikor úgy értetted, hogy VAGY feltételt is akarok rakni az egészbe? Egyébként elolvasok én mindent amit írsz, meg még oda is figyelek közbe, ennek ellenére mégse értek dolgokat néha (hülyülnék?
).Mi ez az autós dokkoló profil? Nekem nincs semmilyen csatlakozó a tartón. Vagy írnom kéne erre külön egy profilt? De honnan fogja tudni a Tasker, hogy én most éppen az autós tartóba tettem a telefont? Ha meg nekem kell ki-be kapcsolni akkor nincs értelme, mert ilyen erővel a kihangosítót is megnyomhatom bejövő hívásnál.
(#131) Teasüti
Hát csak amiket eddig írkáltam, hogy próbáltam őket egyszerűen megoldani, de úgy nem működtek.
Emellett természetesen igaz hogy szinte egyáltalán nem értek a programhoz.
Az meg hogy mindez kinek/minek a hibája inkább ne menjünk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- BestBuy topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Könyvajánló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).