Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
De a több profilos megoldást még nem arra a verzióra írtad, amikor úgy értetted, hogy VAGY feltételt is akarok rakni az egészbe? Egyébként elolvasok én mindent amit írsz, meg még oda is figyelek közbe, ennek ellenére mégse értek dolgokat néha (hülyülnék?
).
Mi ez az autós dokkoló profil? Nekem nincs semmilyen csatlakozó a tartón. Vagy írnom kéne erre külön egy profilt? De honnan fogja tudni a Tasker, hogy én most éppen az autós tartóba tettem a telefont? Ha meg nekem kell ki-be kapcsolni akkor nincs értelme, mert ilyen erővel a kihangosítót is megnyomhatom bejövő hívásnál.
(#131) Teasüti
Hát csak amiket eddig írkáltam, hogy próbáltam őket egyszerűen megoldani, de úgy nem működtek.
Emellett természetesen igaz hogy szinte egyáltalán nem értek a programhoz.
Az meg hogy mindez kinek/minek a hibája inkább ne menjünk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Thrustmuster Tca pack Boeing edition yoke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest