Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Azt hiszem valamelyik korábbi hozzászólásomba egy rosszul (nem pontos logikai feltételekkel) megfogalmazott mondattal jól megkevertem a szart. A lényeg, hogy logikailag semmilyen vagy feltételt nem szeretnék ebbe az akksikímélős profilomba tenni, a 3 state feltételt csupán és-sel szerettem volna összekapcsolni, tehát a wifi és mobilnet csak akkor kapcsoljon le ha mindhárom feltétel egyszerre teljesül. Akkor ez így nem járható út jelenleg ha jól értem. Mindegy ez annyira nem fontos.
Inkább egy másik dologban kérnék segítséget, hogy a navigálás közben felvett hívást kihangosítora tegye.
Próbáltam megcsinálni, egyik feltétel a futó navi program a másik az incoming call (eddig tiszta), viszont feladatként csak valami speakerphone-t találtam az audio-nál, amit on-ra állítottam, de kipróbáltam nem történik semmi. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Revolut
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Steam topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest