Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amazon Kindle
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Azt hiszem valamelyik korábbi hozzászólásomba egy rosszul (nem pontos logikai feltételekkel) megfogalmazott mondattal jól megkevertem a szart. A lényeg, hogy logikailag semmilyen vagy feltételt nem szeretnék ebbe az akksikímélős profilomba tenni, a 3 state feltételt csupán és-sel szerettem volna összekapcsolni, tehát a wifi és mobilnet csak akkor kapcsoljon le ha mindhárom feltétel egyszerre teljesül. Akkor ez így nem járható út jelenleg ha jól értem. Mindegy ez annyira nem fontos.
Inkább egy másik dologban kérnék segítséget, hogy a navigálás közben felvett hívást kihangosítora tegye.
Próbáltam megcsinálni, egyik feltétel a futó navi program a másik az incoming call (eddig tiszta), viszont feladatként csak valami speakerphone-t találtam az audio-nál, amit on-ra állítottam, de kipróbáltam nem történik semmi. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest