Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, rendkívül hálás lennék egy kis segítségért. Konkrét probléma miatt vettem meg egy hete a Taskert-t, de nem boldogulok vele. Korábban Xiaomi Bip (mic/hangszóró NÉLKÜLI) okosórámat HONOR-ra cseréltem, ami már (bár saját SIM nélkül) képes hívást kezelni (van mic és hangszóró is). Telóm: XIAOMI POCO F1. Autó: SKODA, saját BT kihangosító-szettel. Eddig ha kocsiba ültem, a telefon automatikusan kapcsolódott az autós rendszerhez, függetlenül attól, hogy a Bip is kapcsolatban volt. Hang természetesen az autó rendszerén keresztül szólt.
Most a HONOR, bármit is csinálok, "átveszi" a hívást az autós szettől, így nincs "kihangosítva" a beszélgetés. Egyetlen működő megoldás eddig, h kocsiba ülve manuálisan kikapcsolom a "Telefonhang használatához" opciót a HONOR BT-beállításainál a telefonon. Majd ha kiszállok, újra vissza. Ezt szeretném automatizálni, de specifikusan (erre az időre) még a HONOR (akár teljes) BT-kapcsolatát sem tudom kikapcsolni anélkül, h a telefon teljes BT-kapcsolata meg ne szűnjön.
Van esetleg Bárkinek konstruktív ötlete? Előre is millió hálám!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest