Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zelota33

csendes tag

Sziasztok, rendkívül hálás lennék egy kis segítségért. Konkrét probléma miatt vettem meg egy hete a Taskert-t, de nem boldogulok vele. Korábban Xiaomi Bip (mic/hangszóró NÉLKÜLI) okosórámat HONOR-ra cseréltem, ami már (bár saját SIM nélkül) képes hívást kezelni (van mic és hangszóró is). Telóm: XIAOMI POCO F1. Autó: SKODA, saját BT kihangosító-szettel. Eddig ha kocsiba ültem, a telefon automatikusan kapcsolódott az autós rendszerhez, függetlenül attól, hogy a Bip is kapcsolatban volt. Hang természetesen az autó rendszerén keresztül szólt.
    Most a HONOR, bármit is csinálok, "átveszi" a hívást az autós szettől, így nincs "kihangosítva" a beszélgetés. Egyetlen működő megoldás eddig, h kocsiba ülve manuálisan kikapcsolom a "Telefonhang használatához" opciót a HONOR BT-beállításainál a telefonon. Majd ha kiszállok, újra vissza. Ezt szeretném automatizálni, de specifikusan (erre az időre) még a HONOR (akár teljes) BT-kapcsolatát sem tudom kikapcsolni anélkül, h a telefon teljes BT-kapcsolata meg ne szűnjön.
    Van esetleg Bárkinek konstruktív ötlete? Előre is millió hálám!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák