Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkChild

senior tag

Sziasztok! Szinte teljesen "Tasker-szűz" vagyok még, ezért előre is elnézést, ha olyasmit kérdeznék az alábbiakban, ami egyébként teljesen triviális :B

Szóval, mivel a nap nagy részében gép előtt ülök, nincs szükségem arra, hogy a mobil folyamatosan a neten lógjon és minden szir-szarról küldje az értesítéseket, meg amúgy is szeretek spórolni az energiával, szóval ne merüljön fölöslegesen az akku. :U

Valahogy azt szeretném Taskerrel megoldani, hogy lokációtól függően automatikusan aktiválódjon valamelyik net szolgáltatás, de csak akkor, amikor a teló kijelzője aktív. Amikor pedig lezárom, kapcsoljon ki a net.
    Még részletesebben: ha otthon vagyok, akkor a mobil felébresztésekor a WiFi kapcsolódjon be, amikor pedig a kijelzőt lezárom, kapcsoljon ki a WiFi. Ha nem otthon vagyok, akkor a mobilnet kapcsoljon be aktív kijelző mellett, ha lezárom, akkor kapcsolódjon ki a mobilnet.

Meg tudom ezeket oldani szerintetek...?
    Találkozott már valami hasonló scripttel, amit egyszerűen lehetne telepíteni, mert egyelőre odáig jutottam, hogy a kijelző státuszától függően tudom már ki/be kapcsolni a WiFi-t, de a lokációs korlátozást nem tudtam mellé beállítani.
    Plusz valami olyasmit olvastam, hogy a mobilnetet csak rootolt készüléken tudja ki/be kapcsolni a Tasker - ez tényleg így van? (Ez esetben buktam is az ötletet, mert semmi kedvem a rootolással külön szórakozni.)

Előre is köszi a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák