Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Sziasztok! Szinte teljesen "Tasker-szűz" vagyok még, ezért előre is elnézést, ha olyasmit kérdeznék az alábbiakban, ami egyébként teljesen triviális

Szóval, mivel a nap nagy részében gép előtt ülök, nincs szükségem arra, hogy a mobil folyamatosan a neten lógjon és minden szir-szarról küldje az értesítéseket, meg amúgy is szeretek spórolni az energiával, szóval ne merüljön fölöslegesen az akku.

Valahogy azt szeretném Taskerrel megoldani, hogy lokációtól függően automatikusan aktiválódjon valamelyik net szolgáltatás, de csak akkor, amikor a teló kijelzője aktív. Amikor pedig lezárom, kapcsoljon ki a net.
Még részletesebben: ha otthon vagyok, akkor a mobil felébresztésekor a WiFi kapcsolódjon be, amikor pedig a kijelzőt lezárom, kapcsoljon ki a WiFi. Ha nem otthon vagyok, akkor a mobilnet kapcsoljon be aktív kijelző mellett, ha lezárom, akkor kapcsolódjon ki a mobilnet.Meg tudom ezeket oldani szerintetek...?
Találkozott már valami hasonló scripttel, amit egyszerűen lehetne telepíteni, mert egyelőre odáig jutottam, hogy a kijelző státuszától függően tudom már ki/be kapcsolni a WiFi-t, de a lokációs korlátozást nem tudtam mellé beállítani.
Plusz valami olyasmit olvastam, hogy a mobilnetet csak rootolt készüléken tudja ki/be kapcsolni a Tasker - ez tényleg így van? (Ez esetben buktam is az ötletet, mert semmi kedvem a rootolással külön szórakozni.)Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- Filmvilág
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest