Új hozzászólás Aktív témák
-
coelophysiis
csendes tag
Óriási köszönet! Működik a task. A filterezést úgy oldottam meg, hogy lekérem a timelapse indításnál az időt. vagyis csak az óráig. Pl. 20170506_10*.jpg
Ezzel a 10 óra utáni képek átmásolódtak. (eddig csak kicsiben próbáltam. 300 képnél élesben még nem.)
Kezdetnek ez nagyon jó. Most ott kellene fejlődni, hogy lehrt hogy én 10:10 perckor lövök egy random képet és 10:13kor kezdem a timelapse-et. Vagy átlóg 11 órára a timelapse.Elkezdtem elemezni amit küldtetek taskokat. Sok idő kell mert megkell értsem a logikáját. Tegnapi keresésem alapján erre jutottam eddig:
https://drive.google.com/drive/u/0/mobile/folders/0B2qpJ_atYNy4V29BeWRRdlhjQUkHa minden igaz listába tudnám szedni a fájlokat ahogy eddig is és csak azokat a fájlokat bizgerálná, amik megfelelnének a kritériumoknak. (timelapse gomb lenyomása utáni idő kód).
Pl. helyezzen át bármit ami nagyobb mint: 20170506_101003.jpgEzt a test file dolgot próbálom megfejteni logikailag, tegnap óta tudom hogy létezik.

A Javaszkripteket még nagyon nem értem sajnos. Folyamatosan fejlődöm de az még kínai.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- EAFC 26
- Hegesztés topic
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest