Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coelophysiis

csendes tag

Óriási köszönet! Működik a task. A filterezést úgy oldottam meg, hogy lekérem a timelapse indításnál az időt. vagyis csak az óráig. Pl. 20170506_10*.jpg
    Ezzel a 10 óra utáni képek átmásolódtak. (eddig csak kicsiben próbáltam. 300 képnél élesben még nem.)
    Kezdetnek ez nagyon jó. Most ott kellene fejlődni, hogy lehrt hogy én 10:10 perckor lövök egy random képet és 10:13kor kezdem a timelapse-et. Vagy átlóg 11 órára a timelapse.

Elkezdtem elemezni amit küldtetek taskokat. Sok idő kell mert megkell értsem a logikáját. Tegnapi keresésem alapján erre jutottam eddig:
    https://drive.google.com/drive/u/0/mobile/folders/0B2qpJ_atYNy4V29BeWRRdlhjQUk

Ha minden igaz listába tudnám szedni a fájlokat ahogy eddig is és csak azokat a fájlokat bizgerálná, amik megfelelnének a kritériumoknak. (timelapse gomb lenyomása utáni idő kód).
    Pl. helyezzen át bármit ami nagyobb mint: 20170506_101003.jpg

Ezt a test file dolgot próbálom megfejteni logikailag, tegnap óta tudom hogy létezik. :DD

A Javaszkripteket még nagyon nem értem sajnos. Folyamatosan fejlődöm de az még kínai. :))

Új hozzászólás Aktív témák