Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
üzenetére
Te aztán mindenhol ott vagy!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már letettem rég az Android témáról, miután közel 3 és fél évig fejlesztettem rá alkalmazásokat, custom fw-ket stb-t, de hála a Google SELinuxjának és a többi átoknak, amik 4.4-től jöttek be, elegem lett az egészből és azóta nem foglalkozom a droiddal... Már a Tasker-t is ritkán kapom elő.
Amúgy ha jól emlékszem az e-robot nem tud Javascriptül, ami nekem nagy kedvencem. Ezért is maradtam a Taskernél.
Hidd el, nekem nagyon hízelgő, hogy minden "közös" topikunkban beharangozod szerény személyem, de így is hatalmas to-do listem van, aminek nagyon tudok örülni, de sajnos egy-egy kód megírása még a Jenkins és egyéb automatizált dolgokkal, illetve előre megírt kódokkal is rengeteg időbe telik. És most rengeteg melóm van, így nyár elején... Nomeg a családdal is kell lenni!
Szóval ennyi mindent mission impossible fejben tartani számomra... 
Talán majd egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Mini PC
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- További aktív témák...
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ennyi mindent mission impossible fejben tartani számomra...