Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
Sziasztok!
Mivel szeretném a költségeimet figyelni és több éves tapasztalatomból mondom, hogy elfelejtem felírni a költéseimet a költségkezelő alkalmazásokba ezért valami megoldást akartam rá keresni. Mivel a bankoktól amúgy is kapok SMS-eket a tranzakciókról jó lenne ha tudnám automatizálni az innen kapott infókat, így legalább a kártyás tranzakciókat feljegyzem. Tudom, hogy létezik a Handwallet alkalmazás aminek van Bank SMS modulja, de az mindent csinál, csak nem működik, ezért néztem más irányba.
Éppen ezért a Taskert hívom segítségül, hogy a Money Manager Ex (MMEX) appal kommunikáljon a banki sms-ek kiolvasásával.
A MMEX rendelkezik olyan funkcióval, hogy külső appból lehessen fogadni az információt, így a Taskerből is. Itt olvasható: https://github.com/moneymanagerex/android-money-manager-ex/issues/185
Odáig eljutottam, hogy létrehozzak egy "Received Text" Tasker eventet egy OTP Bankos tranzakciós üzenetre, illetve egy Tasker Actiont is létrehoztam, de nem tudom hogyan lehet az SMS tartalmából kinyerni a megfelelő adatokat.
Íme egy példa az OTP Bank SMS-re:
160101 23:59 Kártyás vásárlás/zárolás: -1.000 HUF; Bolt neve; Kártyaszám: ...1234; Egyenleg: +10.000 HUF - SIMPLEahol:
- az 160101 a dátum: 2016. január 01.
- a 23:59 az idő
- a -1.000 HUF a tranzakció összege (sajnos .-tal választják el a jobb olvashatóság miatt)
- a ...1234 a kártyaszám utolsó 4 számjegye
- a +10.000 HUF a bankszámla egyenlegeEbben tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest