Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Radeon HD 7870 és HD 7850 tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a tippeket! Mindegyik ellátja a feladatot, de én nem külön rendszerekre gondoltam. Hiába fogad etherneten parancsot, ha nincs a telón ethernet port. De ettől még van benne rádiómodul, tudna fogadni kívűlről parancsot, amit a Tasker eseményként kezel. Majd aktiválna egy profilt, ami az otg -n csatlakoztatott modul X reléjének áramkörét zárja. Ehhez csak egy erre alkalmas relémodul kell és esetleg táp, mert a teló nem tudná meghajtani az áramkört, meg valahogy a telót is tölteni kéne, ha már az otg port foglalt. A megoldás technikailag biztos, hogy lehetséges. Találtam is már ilyet, de az ára helyett egy telefonszám volt. Legalábbis elsőre azt hittem.
Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.