- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a tippeket! Mindegyik ellátja a feladatot, de én nem külön rendszerekre gondoltam. Hiába fogad etherneten parancsot, ha nincs a telón ethernet port. De ettől még van benne rádiómodul, tudna fogadni kívűlről parancsot, amit a Tasker eseményként kezel. Majd aktiválna egy profilt, ami az otg -n csatlakoztatott modul X reléjének áramkörét zárja. Ehhez csak egy erre alkalmas relémodul kell és esetleg táp, mert a teló nem tudná meghajtani az áramkört, meg valahogy a telót is tölteni kéne, ha már az otg port foglalt. A megoldás technikailag biztos, hogy lehetséges. Találtam is már ilyet, de az ára helyett egy telefonszám volt. Legalábbis elsőre azt hittem.
Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyilván senki sem vesz egy Android telót, ha ilyet szeretne kiépíteni. De hány régi teló lapul a fiókokban, amik alkalmasak lennének rá.