Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Szeretnék ötletet kapni, hogy mivel tudnám megoldani a gondomat.

    Adott a családban 5 androidos eszköz, mindegyiken van tasker + autoremote, stb. Az én telefonomon van pár tasker task, amire a másik 4 eszköz válaszolgat, ilyenek, hogy ált info, ami visszaadja az akkutöltöttséget, a sim kártya számát, és a wifi nevét, ha csatlakozott, vagy egy másik amivel fel tudom hangosittatni a telefont (rendszeresen keresik a kölkök a telefonjaikat, amit persze lenémitva tesznek le vhova), stb.

    A problémám, hogy ezeket a taskokat, szerettem volna egy mappába rendezni (task shortcut) vmelyik kezdőképernyőn, ami egészen jól néz ki a telefon ujrainditásáig, akkor ugyanis eldobja az ikonokat, sőt azt hiszem a nevet is, bár rákattintva továbbra is működik. Ez lehet vmi android 4.1.2 bug, igy ezt elvetettem, ezért nem akarom frissiteni, az egyéb szempontból nekem tökéletes rendszerem. Ha nem teszem mappába, akkor nincs ilyen gond, viszont 4 eszköz 4 ilyen funkciója az már 16 ikon, ezt nem szeretném.

    Jelen pillanatban, egy külön project fülre rendeztem minden ilyet és tasker elinditása után belépve a taskba tudom futtatni ezeket, de nem igen tetszik ez a megoldás.

    Autovoice-ra bekötöttem a gyakran használtakat, de nem szeretném az összeset bekötögetni.

    Nincs erre valami "beépitett" megoldás, ami elkerülte a figyelmem?

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák