- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
A helyzet ennél kicsit bonyolultabb, a prioritásokra egyébként figyeltem. Az alap taské normál (5) alatti, a potenciálisan lefutóké pedig normál feletti. Azért potenciálisan lefutók, mert az alap task engedélyez több profilt is és hely és helyzetfüggő, hogy végül melyik aktiválódik és fut le a hozzá tartozó task. Viszont ezután az alap tasknak reagálnia kell még az "eseményekre" azért várakozik.
Azt, hogy az alap wait -nál miért nem megy azt nem értem. Gyanús volt, hogy a wait fogja, ezért minden taskot teleraktam rövid "állapot jelentésekkel", amiket Mariska szépen bemondott (kikapcsolt kijelzőnél dolgoztam), és így bukott ki, hogy abban a 2 percben, ami a műveletek végrehalytására volt megadva, nem történt semmi.
Aztán kicseréltem a már említett 12*10 mp -re, és mindjárt "jó" lett.Egyébbként Hozzád, ming Guru -hoz, lenne egy kérdésem.
Ha van egy profil, ami Location NET -re aktiválódik. Az alap, hogy kikapcsolt kijelzőnél az álltalános ellenőrzési időnként, bekapcsoltnál pedig a beállított ellenőrzési időnként nézi meg, hogy hol tartózkodom. A kérdésem az lenne, hogy ha futtatok egy Get Location NET parancsot, akkor ez a profil észreveszi és leellenörzi-e, hogy ott vagyok-e, ha már ott a friss adat, vagy csak és kizárólag a szabályos időközönként + a képernyő bekapcsolásakor.
Valahogy ugyanis rá kellene vennem, de nem akarok még azzal is szóranozni, hogy task -ban vizsgáljam, amire már van profilom. Így is elég bonyolult már az a projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs