Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Lekérdezés? Van egy Meccsek task, annak kell lefutnia 2 percenként két megadott időpont között. Tehát nálam csak az időt kell figyelni, de ha másik profillal nézem, akkor megint nem nyertem semmit. Ilyen módon megoldhatom azt is, hogy például reggel 6-kor elindítja az Init task-ot, majd nyomok egy szép hosszú Wait-et az első meccs kezdetéig.
Az Automagic-et próbáltam, de én valahogy jobban kiigazodok a Tasker-en. Na meg most, hogy rátaláltam a Scene-re, sokkal jobban tetszik az egész. Fentebb raktam be képeket, hogy bárhol meg tudom jeleníteni az eredményt, még zárképernyőnél is. Szóval az most bejön.

Az általad leírt problémánál meg egy buktató van. Ha repülőgépes módban van a telefon, akkor a WiFi se működik elvileg. Szóval ha kézzel nem kapcsolod be minden egyes alkalommal, akkor soha nem fog keresni.
Na meg még egy kérdés. A felső két "WiFi Connected" résznél 2 True ág, illetve 2 False ág van? Azok nem akadnak össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest