Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Variable Search Replace milyen értékkel tér vissza?
Miért fontos ez? Csak megadod a változót (és Tasker létrehozza azt magától).Mert hiába kerestem egy szövegben valamit, ami benne van, a Flash csak a változó nevét írta ki.
Az gondolom megvan, hogy csak reguláris kifejezéseket eszik meg ez a task.
Regex-ből képbe kerültem az utóbbi időkben, kérdezz bátran! Ha meg csak egy közönséges szóra akarsz keresni, akkor próbáld önmagában beírni a szót bármiféle joker karakter nélkül! A Tasker féle minta keresés itt nem működik (*akármi* - a csillagnak a regex-ben más szerepe van).(#1851) CWorm
Minimalistic Txt-ben ha jól emlékszem van opció egy Tasker változóra, vagy csak simán változó megjelenítésére az elemek között. Az fog kelleni, amire majd a plugin-en keresztül tudsz hivatkozni Tasker-ből.Akkor már csak kell egy profil, amiben meghívsz Perform Task-al egy másik Task-ot. Ebben fogod frissíteni a widget-et, mégpedig egy ciklussal, ami 8 órán keresztül percenként értéket ad a widget-nek. Ha jól értem, ez nem lesz túl nagy kihívás.
Majd szájbarágósan, ha nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VGA kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- VR topik
- További aktív témák...
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest