- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Üdv!
A következőt szeretném Taskerben megvalósítani:
Reggel és este gyógyszert kell szednem. Google Calendar-ban be is állítottam, hogy reggel 7:00-kor és este 20:00-kor kapjak egy értesítőt. Ez nekem nem tetszik mivel más eseményekkel csoportosítja az értesítőt az android és együtt tudom csak őket kinyomni, figyelmeztetés is csak egyszer történik aztán vége.Először az jutott eszembe, hogy a Naptár eseményből Feladatot(Task, Google Task) csinálok Gtask, Astrid, Wunderlist vagy valami ilyesmiben és akkor ha bevettem a gyógyszert kipipálom. Sajnos nem tudom, hogy lehet ezt megoldani kerestem, de nem találtam megoldást.
Most eszembe jutott az is hogy naptáreseményből generálok egy másik értesítést és az hangjelzést ad 5 percenként amíg ki nem nyomom.
Tud valaki segíteni? Jobban szeretnék Feladatot generálni mert akkor be lehetne ütemezni mást is. Esetleg más ötlete van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest