Hirdetés
- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
válasz
davtsik
üzenetére
Elvben lehetséges, de lehet bonyolultabb mint ha leszedsz egy megfelelő app-ot. Bár lehet csak én bonyolítottam túl a dolgot fejben. Én úgy állnék neki, hogy a profilnál az event->file open-el aktiválódik (itt megkeresed az adott mappát és kiválasztasz benne egy file-t, majd vissza törlöd a file nevét hogy csak a mappa legyen elvileg megy így is) ezután csinálnék a scene-t amiben text edittel bekérem a "jelszót" majd amit kapott összehasonlítja a "jelszóval". Biztonság kérdése necces mert drótozni kell a jelszót pl egy változóban amit ki lehet olvasni ha valaki nagyon akarja csak megnézi a változókat. Bár mint ha tudna a task titkosítani is de ebbe még nem folytam bele. Ha lesz időm én is összedobok valami hasonlót mert jól jöhet csak most szakdogázás van
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.