Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
Nope!
A GOTO-kat nem tudtam megkerülni, viszont elkezdtem folyamatábrát rajzolni, és mind a négy esetre If/Else kapcsolattal létrehoztam egy-egy végpontot egyetlen Taskon belül. Ennek 2 kimenete simán visszafut a kiindulási pontba és kikapcsolva tartja eközben az AIRPLAN módot ([%Home=0, %IDOPONT=1] és [%Home=1 %IDOPONT=0]), egy kimenete bekapcsolja az AIRPLAN-t (%Home=1 %IDOPONT=1), majd visszalép az első sorra és újra ellenőrzi a változókat, és van neki egy kimenete, ami STOP utasításba torkollik (%Home=0, %IDOPONT=0), tehát mindaddig körbe-körbe malmozik a rutin, amíg el nem éri a STOP állapotot -reményeim szerint.
Teasüti!
Nem fafejűségből nem követtem egy idő után amit ajánlottál, hanem mert még nem ér fel addig az eszem, hogy le tudjam azokat követni -szóval mégiscsak fafejűségből
. Most már magam is mosolygok a kezdeti botladozásaimon, és érzékelem, hogy még mindig nagyon az elején járok.Hétfőn beszámolok az eredményekről.
Addig is mindannyiótoknak köszönöm a sok-sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most már magam is mosolygok a kezdeti botladozásaimon, és érzékelem, hogy még mindig nagyon az elején járok.