Új hozzászólás Aktív témák
-
HM21
tag
''Nem befúvósra, hanem kiszívósra tervezik őket''
- Ez alapból egy 2 ventis táp volt, ahol az alsó venti BEFÚJJA a levegőt. (Egyébként az összes 12 centis táp is befele tolja a levegőt) Az az alsó venti mindössze 1,5 centi magas volt , így nem mozgatott túl sok levegőt... Moddolás előtt a táp ha hosszú időn át volt járatva, akkor HANGOS volt.(Függetlenül a terheléstől, tehát windows alól, miközben csak letöltést végez a gép). Ez volt már az egyetlen hangforrás a gépemben, idegesített. Nem gondolom hogy jobbat alkottam a gyári megoldásnál, mindössze HALKABBAT. Én szeretek zavartalanul aludni este, és nem akarom a táp hangját hallani. Hogy milyen forrók a cuccok belül? Őszintén mondom nem tudom, még nem taperoltam meg belülről üzem közben
Azt tudom, hogy a doboz langyos, és meleg lenegőt fúj ki. A Feszültségek atom stabilak. A Chieftek pedig elég rendesen túlméretezi a cuccokat amiket a tápba épít, úgyhogy nem hiszem hogy tönkre fog menni- Persze lehet hogy nincs igazam, akkor ígyjártam. Tisztában vagyok azzal hogy a tápom életével játszom, saját felelősségre csináltam, bejött.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged