- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HM21
tag
''Nem befúvósra, hanem kiszívósra tervezik őket''
- Ez alapból egy 2 ventis táp volt, ahol az alsó venti BEFÚJJA a levegőt. (Egyébként az összes 12 centis táp is befele tolja a levegőt) Az az alsó venti mindössze 1,5 centi magas volt , így nem mozgatott túl sok levegőt... Moddolás előtt a táp ha hosszú időn át volt járatva, akkor HANGOS volt.(Függetlenül a terheléstől, tehát windows alól, miközben csak letöltést végez a gép). Ez volt már az egyetlen hangforrás a gépemben, idegesített. Nem gondolom hogy jobbat alkottam a gyári megoldásnál, mindössze HALKABBAT. Én szeretek zavartalanul aludni este, és nem akarom a táp hangját hallani. Hogy milyen forrók a cuccok belül? Őszintén mondom nem tudom, még nem taperoltam meg belülről üzem közben
Azt tudom, hogy a doboz langyos, és meleg lenegőt fúj ki. A Feszültségek atom stabilak. A Chieftek pedig elég rendesen túlméretezi a cuccokat amiket a tápba épít, úgyhogy nem hiszem hogy tönkre fog menni- Persze lehet hogy nincs igazam, akkor ígyjártam. Tisztában vagyok azzal hogy a tápom életével játszom, saját felelősségre csináltam, bejött.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest