- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"azt mondják "ez jó lesz", meg is veszi azt de utána kiderül hogy még se jó."
Visszaolvastam, és a többesszám nem indokolt, mert a PH! egyik trolljával hozott össze a rossz sorsod.
(Neki van ideje egész nap a fórumon lógni, és hülyeségeket írogatni.)"és még hülyének is néztek hogy ezt nem tudtam."
Más nevében nem beszélhetek, de én inkább sajnállak, hogy megszivatott, és párezer Ft-od bánja.Azért hogy valami előremutatót is írjak, és próbáljam menteni a menthetőt: Emlékeim szerint a tápodban van pár potméter. Ezek egyikével a venti kezdeti feszültségét lehet beállítani.
Ha itt lenne a kezemben a tápod, akkor kis nézelődés után tudnám, hogy melyiket kell tekergetni, de emlékezetből nem akarok hibásat mondani. Ezért szerintem itt kérj segítséget. (Csak figyelj oda, kire hallgatsz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest