- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Na, meghalt a tápomban a venti és ide tévedve én nem gondoltam volna, hogy ennyire körülményes ezt kicserélni. Most komolyan nem gyártanak 2 pines csatlakozóval szerelt ventit?!
Lehúzom a régit, rádugom az újat, csavar-csavar, csókolom. Bármi ajánlás itt 2 pines ventire? Az összefoglalóból nekem nem jött le, hogy mire gondolt a költő. Köszi.(Egy 12 centist keresek bele, szerencsére nem ráforrasztották, van csatlakozó, bár jól körbe van bástyázva műanyag peremmel... faragás nélkül biztos nem megy rá arra nagyobb dugó. Amúgy egy CM 550 táp a kiszemelt. Na jó, körülnézek a webshopokban és szörnyülködöm egy sort.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest