Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Én sem költenék, ezért csak egy ugyanolyan ventit vennék bele, mint amilyen eredetileg volt. Mennyibe fájhat? Max egy ezres? Amúgy is beszerzés alatt az új konfig, csak addig bírja ki, amíg minden alkatrészt beszerzek hozzá, bár az sem lenne hátrány, ha utána netezős-letöltősnek tudnám használni.
Egyébként nemrég vettem bele egy hűtőt 1800-ért (EKL), meg +2 gb memóriát 5 ropogósért, egyebet nem költöttem rá mióta megvan (5 éve). Nem lenne jó, ha épp most égne le...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Nyomtató topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest