Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Mexbacsi

tag

Igen, működhet így a dolog ha a két fél között tudásban különbség van. Viszont, ha mindkét fél hasonló tapasztalattal rendelkezik akkor nyilván a másik is úgy alakítja a "paklijat", hogy az jó legyen. Ha olyan érmét vesz ki amivel plusz támadást csinál és pont olyan lapok fordulnak fel amivel véget vet a játéknak én azt nagyon idegesitőnek tartom. Ha az ellenfélnek plusz támadása van akkor gyakorlatilag "csikicsuki" játékká alakul az egész. Próbálom előle elvinni a támadás lapokat, de mi van ha olyan csodám van amivel csak egyszer jöhetek újra én vagy akár 2x? Az édeskevés ha többször is felfordul olyan lap amivel támadhat és erre jön még a bónusz a. Kb cseszhetem. A folyamatos támadás miatt pedig bukom a pénzem és csak dobalnom kell a kártyákat miatta. Csodákat sem érzem túl balanszoltnak. Talán kellett volna adnom neki még egy esélyt nyílt lapokkal való játékkal, de annyira felhuzott a többször is eloforduló ilyen helyzet, hogy inkább megváltam tőle. Értem miért szeretik sokan, elég egyedi a játék mechanika, de nálam az ilyen szituációk miatt X lett. BGAn is többször játszottam már vele de onnan is kivettem a kedvencekbol egy ideje.

Új hozzászólás Aktív témák