- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5398 üzenetére
Tetszetős!
Felülről is meg tudod mutatni? -
adam0913
tag
válasz
Mr.Csizmás #5398 üzenetére
Nagyon klassz, meghoztad a kedvem hozzá, hogy én is nyomtassak, a fesztávos dobótorony után nagyon megtetszettek ezek a koncepciók
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tepenzed #5397 üzenetére
Apropó, 3dp: karácsonyi rokonlátogatásnál Sagrada-t nyomtunk, és közben eszembe volt, húdejó lenne egy dice tower, úgyhogy nyomtattam
(filanora rainbow, 0.24 pla, kb. 16 óra volt)
-
lord_m
senior tag
Tesco-ban ma láttam a K-val könnyebb társast 50%-on, 4,8k körül, meg talán Pandemic-re volt 30%, 10k.
-
TrollBalint
addikt
válasz
jansky1 #5370 üzenetére
1. Semmivel. Bár vettünk egy Origins: First Builder-t (csak nem bírtam ki
) De mi mindig magunknak veszünk közös ajándékot.
2. Ark Nova, Nottingham Bírája, Origins: First Builder, Fekete történetek, szabadulópakli: Velencei Meló, Marco Polo II, Bang,
3. nincsenek kipróbálatlan társasaink -
tepenzed
őstag
válasz
jansky1 #5370 üzenetére
Ezekkel leptek meg:
Mars Terraformálása - Árész Expedició
Arnak Expedíció vezetők
Tiny Epic Dungeons+Tiny Epic Dungeons Stories (Na itt jól benyeltem... Kipakoltam, tanulmányoztam a szabályzatot, erre amikor kezdtem volna játszani, észrevettem, hogy a mellékelt 4 dobókockából az egyik hiányzik, a másikból több van). Mivel nincs magyar kiadás, így vehettem fel a kapcsolatot a külföldi kiadóval, de mire egyáltalán kapok pótalkatrészt....)
Ezekkel játszottam:
Mars Terraformálása - Árész Expedició (Csak solo-ban játszottam, elég hamar ráfüggtem. Nagyon tetszik, hogy pillanatok alatta ki lehet pakolni, az AI csak fázis kártyából áll mégis rohadt izgalmas, borzasztó sok lap.. Ami inkább probléma, hogy soloban nem sikerült még könnyű módban sem nyernem)
Szellemek Szigete
Sobek Duel
Azul
Sushi Go Party
Kingdomino
RaptorRégi kipróbálása:
Nem régóta, de a Sobek 2 fős változata+kiegészítője várt már régebben a közös játékra, előtte mindig csak online játszottam.Egyébként könnyű dolga volt a családnak, odaadtam asszonynak a tarsasjatekok.com kívánságlistám linkjét, mondtam neki, ha valaki kérdezi tőle, hogy mire van szükségem, innen biztos nem lő mellé
-
Davebowman
senior tag
válasz
jansky1 #5370 üzenetére
1. Twilight Struggle és Pax Pamir (+magyar proxy kártyákkal)
2. 50+ játékkal (dec 23 - dec 31-ig mindennap)
3. Praga Caput Regni
4. Crew 2, Juharvölgy(ez kb. a 3. játék után áll be cukiságnak és akkor gyorsabb)
5. Legnagyobb csalódás: Fedőnevek(mert nem vagyok elég asszociatípusú:)
6. Egy kérdés: Kaptatok-e régóta vágyott játékot? -Nálam: az 1. pontban lévők -
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5387 üzenetére
Csak a szokásost tudom nyilatkozni, ennyiért vehettetek volna 2 jó játékot akár
-
Mr.Csizmás
titán
előzmény -> Auchan webshop -> közeli Auchanban van készleten kinézett típus, nézzük meg élőben/felmérés -> "nem veszunk semmit, csak mosogepet nezunk az Auchanban"
eredmény: -
Tristis
őstag
Új, és felesleges játékok: Keltis dobozos, Lisboa, Eldritch Horror. Mindent csak azért, mert olcsón volt.
Kari ajándék: nagyon örülök, a kisvonatos-hajós pimp a Brass Birmingham-hez. Párom megkapta a Grand Austria Hotel pimp-et, hát az annyir anem tetszik, a kártyák linen finish-ek, az mondjuk klassz!
Év játéka - új kategória: Crew Mission Deep Sea, Scout, Kartográfusok Hősök stb.
Év játéka - régi kateógira: Parade óriási meglepetés!, Renature 3 fővel zseniális!, Luxor: végre egy jó lépegetős játék!Csalódások: az összes középnehéz-nehéz játék, ami kijött 2021-2022-ben. Még tallán az Ankh jó lehet, de a nagy része rémes volt, 0 interakcióval. Iki remek játék, de az is 2015-ös.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
anubys1984 #5382 üzenetére
Egy 5 fős és egy 4 fős partit játszottunk. Nekem túl sok benne a szerencse. Felesleges előre tervezni, mert mire rád kerül a sor, rengeteget változik a tábla. A harc egy vicc, nem egyszer előfordult, hogy 5-6 kocka ellen 1 kockával nyert valaki. A pontozótáblán az elemek szintje nekem áttekinthetetlen volt, nehéz követni ki hogy áll. Viszont vannak benne jó ötletek. Az tetszett, hogy akkor hívod vissza a munkásaidat, amikor akarod, és olyankor termelsz. Szörnyek is jópofák, van olyan, hogy ha legyőzöd, akkor beáll a csapatodba.
-
Bugarov
aktív tag
válasz
jansky1 #5370 üzenetére
1 Lángművesek. Sógornőm férjétől. Bement a Gemklubba es ezt ajanlották neki... No comment de az igyekezetet dijazom... Semmit nem tudok róla...
2. Marrying Mr Darcy
Asszonynak vettem vagy két eve már a tarsasos korszakom alkonyan (mivel a zombis hentelős teruletfoglalos stb zsanerek nem jottek be neki) Mivel a lányom most tart A büszkeség es balitéletnél az olvasmanyelmenyekben gondoltam beizzitjuk. A csajos tematika ellenére meglepően jol szorakoztam. Aztan ket nap mulva ketszer annyian még jobb buli volt (öcsémnek köszönhetoen akivel rommá poenkodtuk) . Viszont a lányok szokas szerint csak a szajukat huzogatták ami egybol eszembe jutatta miert is álltam en le ezzel a hobbival..
2. Marrying Mr Darcy
-
R1200GS
aktív tag
1. Semmit.
2. Baráti körben ezek kerültek elő a közelmúltban:
Ark Nova
Zombicide: Dead West
Mind MGMT
Extraordinary Adventures: Pirates!
Northgard: Uncharted Lands
The Thing: The Boardgame
Darkest Dungeon: The Board GameSzűk családi körben végtelen mennyiségű Scrabble ment le az ünnepek alatt.
3. Ilyen nem volt.
4. Idén legjobban tetszettek:Ark Nova 10/8
Merchants of the Dark Road 10/8
SpaceCorp: 2025-2300AD 10/8.5
Etherfields 10/8.5
Arkham horror LCG 10/9
Darkest Dungeon: The Board Game 10/105. Legnagyobb csalódás:
After the Empire 10/3
Dwellings of Eldervale 10/5 -
goccer
aktív tag
válasz
jansky1 #5370 üzenetére
1. Érkezett egy Spirit Island, illetve egy kifestett Utazások Középföldén kieg.
2. Előkerülnek ilyenkor nálunk a családi játékok, az év más szakaszában nem jellemző, hogy 3-as complexity alatti játékokkal játszunk. Most viszont volt itt mindenféle Quadropolis, Tiltott sziget, Rémes ménes. De azért egy próba kört mentünk a Spirit Islanddel is -
mike1334
veterán
válasz
jansky1 #5370 üzenetére
1. Még korábban, de karácsonyra: Everdell Virágvarázs
Karácsonyra: Kartográfusok (sajnos már megvan egyszer, így ezt eladjuk)
2. Még semmivel, mert otthon voltunk a családnál, de még van idő az évből
3. Előző ponthoz kapcsolódik: remélem sikerül kipróbálni egy párat (Grand Austria Hotel, Caper Europe, a többit meglátjuk)
4. Idei legjobb társasok: Cascadia, Kartográfusok, TTR Nordic Countries (legnagyobb csalódás: Juharvölgy és Arész expedíció..mindkettő túl hosszú..az első családi játék, nem lenne szabad ennyire elhúzódnia, a másikat meg azzal reklámozták, hogy mennyivel rövidebb, mint a Mars..hát nem sokkal). -
maross
nagyúr
válasz
jansky1 #5370 üzenetére
1) Semmivel, mindenkit letiltottam az ilyen hiabavalo probalkozasokrol
. Van pont eleg marha jo jatek, amivel nem jatszom
.
2) Semmivel, de talan ma, attol fugg alkohol, VR vagy furdos party iranyaba tolodik el a mai esemeny.
3) Orleans Invasion es a Robinson, mindketto kellemes meglepetes volt.
+1) Kinek mi volt az idei evben a legjobb tarsas? Nalam az Etherfields, az Initiative, és a Crew2 nyert. -
jansky1
senior tag
1. Kit, milyen játékkal leptek meg karácsonyra? Magatoknak vett, vagy kért "meglepetés" nem ér!
2. Mivel játszottatok az ünnepek alatt?
3. Sikerült-e esetleg kipróbálni, valamilyen már régebb óta meglévő, de eddig nem játszott társast?
-
st6969
őstag
A Pandemic lett ebből. Főleg azért, mert elérhető volt Tesco-ban, és ott megláttam, hogy térkép alapú, és én meg imádom a térképeket, nagyvárosokat (a valóságban is).
SZUPER élmény a játék, nagyon köszönöm a tippetKicsit komplikáltnak tűnik elsőre, de nem az. Izgalmas marad végig. Nehéz győzni (3-ból 1x sikerült, amikor 4-en játszottunk). De lehet, hogy rossz a taktikánk
Azul-t majdnem megvettem, de aztán rágondoltam a roskadozó társasjáték polcra...
The Mind-ot megvettük, valahogy az nekem nem jön át igazán.
Valószínűleg következő alkalommal a kicsit komplexebb kategóriából fogok választani, hogy legyen egy olyan is -
Tristis
őstag
Semmi Tesco 50%-os kedvezmény?
-
mike1334
veterán
Nem is tudtam, hogy van topikja...belenéztem, büdös szót se értek belőle
Én elvagyok vele, de nem nagyon haladok, a jobb paklikhoz hiányzik pár fontos kártya, így inkább csak szórakozok, nem erőltetem
Az elején én is gyanúsan sokszor nyertem, most 35-38 szint között ugrálok. -
DJGABI
addikt
"(Nekem kimaradt a Hearthstone, nem tudom hogy mennyire hasonló a kettő.)"
azon kívül, hogy kártyák vannak mindkettőben kb egyáltalán nem. na jó, meg annyi a hasonlóság, hogy a hs régi fejlesztőbrigádja csinálja a snapet.valóban addiktív, de azért előnye a hátránya: nagy kombókat itt azért nem igazán lehet összehozni, de én is inkább ezt tolom manapság, mint a HS-t
-
Dr.NX
addikt
válasz
mike1334 #5315 üzenetére
Pár napja én is kipróbáltam a Marvel Snapet (Androidon), szerintem is nagyon szuper játék!
Rettentően addiktív! Kellően rövid egy játék, megvan benne a csak még egy menetet érzés, aztán rájössz, hogy hajnali 2 óra van és 5 órája játszol vele!
Ad sikerélményt rendesen, én kb. 10 meccsből 1-2-őt szoktam csak elveszteni, gondolom lesz ez rosszabb is.
(Nekem kimaradt a Hearthstone, nem tudom hogy mennyire hasonló a kettő.)
Van topikja is itt, bár nem nagyon pörög, meg a felét nem is értem, csak annyit tudok, hogy én még csak pool 1-ben vagyok.
Tetszik, hogy missionok teljesítéséhez ki kell próbálni különféle paklikat (pl. discard, destroy, move teljesítéséhez).
És ami a legjobb, hogy gyakorlatilag ingyenes, persze vannak vásárolható contentek, de teljesen jól el lehet lenni nélkülük és reklámot sem kell nézni. -
TrollBalint
addikt
Elolvastam a szabályát a játéknak karácsony alatt, meg néhány topikot BGG-n, de nem igazán tudom. Szívem szerint megvenném
de feleségem szerint már így is elég társasunk van, amikkel nem is játszunk
Ami nem is igaz, mármint a mondat első fele
Viszont BGG-n olvastam olyat, hogy ha narancssárga bónusz kerül az első helyre, akkor kb. ultimate helyzet áll elő. Aki azt elviszi, akkor mindig első játékos tud lenni plusz még egy kockát is szerezni, amivel elég gyorsan el tudja érni a játék végén. Pláne, ha más is ezt a taktikát alkalmazza. Ez mennyire van így?
Illetve milyen okokat tudtok mondani, amikor a házastársat kell meggyőzni egy újabb társasról? -
Sziasztok, az EMAG-tól vásárolt Detektív Klub, Detective Club-ként landolt a karifa alatt... Nem tűnik nagyon bonyinak, tud valaki magyar szaálykönyvet küldeni esetleg privátban?
Nagy köszönet előre is.
ápdét: Látom DJGABI fordította, boardgamegeek-re regiszrálva elérem, de ha van hivatalos, örülnék neki.
-
lord_m
senior tag
Köszönöm a karácsony előtti kártyás tippeket! Vigyázz6 és Sushi Go lett, nagy sikerük volt!
-
-
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket kívánok a topiklakóknak!
Kaptam egy 7 Csoda Párbaj játékot páromtól. Szerettük volna kipróbálni, de úgy néz ki a 20 oldalas játékszabályokat kispórolták a bontatlan, fóliázott dobozból. Netről le tudjuk tölteni nyilván, de azért na…
Van helye reklamációnak úgy is, hogy bontatlan volt a doboz? A hátulján ott is van a doboz tartalmánál a szabálykönyv, ami még sincs benne.
-
Mortein
tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Winzsolt
aktív tag
Üdv. Ha valaki lemaradt a homályrév akcióról én át tudok adni egy rendelést (Auchan). Én lemondtam volna, mert időközben megvettem személyesen, de online lemondási lehetőség nem volt. 1 hét csúszással most meg kiküldték.
Bp. XX. Kerületi foxpost automatából lehet kivenni, 45885ft fizetendő, határidő Dec. 27.
Privatban adom a címét és a nyitókódot. -
TrollBalint
addikt
Úgy értettem, hogy nekem ez pont pozítiv, ha nem mindig ugyanaz a lapok vannak játékban. Pont azért, mert akkor semmi esetre sem jöhet elő ugyanaz a szituáció, mint egy előző alkalommal.
Ha meg mindig ugyanazokat a lapokat hasznájuk, akkor számomra egy idő után ismétlődni fog a játék. Hiszen hasonló szituációk lesznek. Lesz lap, ami tudom, hogy nekem kell, mert szeretem, vagy mert erős, vagy mert az én taktikámhoz jobban passzol és tudom, hogy fel fogom húzni előbb-utóbb. Ha viszont nem szerepel minden kártya a játékban, akkor ez is ad egy fajta izgalmat, hogy várjak-e rá úgy, hogy lehet nincs is a pakliban.Hogy mondjak egy "ellenpéldát", ha a Nemesisben mindig ugyanazok a szobák lennének, akkor eléggé repetítiv lenne a játék, mivel mindig fent lenne az a szoba, ahol le tudom magamról mosni a nyálkát, és hasonlók. Persze, a helyzetek mások lennének akkor is, de ha mindig ugyanazokkal játszod, akkor ott is lesz egy idő után hasonlóság (mi pl. kb. mindig ugyanazzal a pár emberrel társasozunk)
-
Azie
őstag
válasz
TrollBalint #5351 üzenetére
2. kérdésre a válasz teljesen játékfüggő. Nemesisben nem a szoba kimaradása adja főleg a változatosságot, hanem az egyéni és helyzetfüggő döntések.
Marco polo és hozzá hasonló kimarad 1-2 lapka, itt is ez csak marketing válzotatosság, nem ez határozza meg, hogy unalmas-e, hanem az adott játékban kirakott elemek helye inkább.
Feast és más sokkártyás játékok, ha nem tudod elengedni, hogy x kártya nem jön fel minden játékban és vársz rájuk (ark nova, mars) - persze lehet tervezni, hogy mi van ha behúzod -, akkor ezt nem fogod szeretni.
Setupnál én pl. jobban szeretem, ha minden bele megy, nem kell variálni, mint pl. waterdeep kieg, hogy alap lapok fele ki (randomban), épületek fele ki randombn, és kieg minden lapja épülete be. (ez kb 10p+ setup). -
TrollBalint
addikt
Ismeri valaki - esetleg játszott is - az Origins: First Builder játékkal? Tavaly a Társasjátékok Ünnepén volt szerencsénk kipróbálni, de sajna már záróra körül, így az első kört se tudtuk lejátszani. Akkor nagyon tetszett, láttam benne potenciált, de kíváncsi lennék olyannak a véleményére is, aki játszott vele, vagy jobban ismeri.
Mennyire változatosak az egyes játékok? Néhány példa: Marco Polo II-ben, nem kerül fel az össze kártya a városokhoz, ezért minden játékban mások lesznek. Feast for Odinban rengeteg kártya van, aminek töredéke kerül csak használatba, így ez a része sose ugyanaz. Nemesis-ben is a II-es típusú szobákból mindig kimarad véletlenszerűen 2-3. -
Never79
tag
válasz
Mr.Csizmás #5344 üzenetére
Nem rossz az Arnak sőt, de Brass nemhiába van fent BGG második helyén.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Adtak az Arnak egy pofont.
-
Azie
őstag
válasz
Close enough. Not.
-
Tristis
őstag
válasz
Hát nem ugyanaz a kettő.
-
Mr.Csizmás
titán
Auchanos bad luck brian:
rendeltem egy brass of birmingham hu-t 19-ért szállítással együtt - kaptam egy Arnak elveszett romjai-t
-
Dr.NX
addikt
Egy kis akció, megakadt rajta a szemem, de nem játszottam vele:
Irány a dicsőség! 5000 Ft -
Mortein
tag
7 csoda: Építészek (könnyen tanulható, kártyás kis építkezéssel)
Burritó hajító (kártyajáték egy kis dobálással, ha jó a társaság parádés)
Cica pizza taco gida sajt (kártyás)
Bang kockajáték (könnyen tanulható, dobókocka és némi kártya)
A rettegés éjszakája Vérfarkas (egyedi szerepek, beszélgetős, appvezérelt)
Hellapagos (túlélős, kiszavazós) -
Azie
őstag
válasz
refrigerator #5335 üzenetére
az valóban ajándék ár, de nagyon ki kell fogni.
grat hozzá
-
tboj
tag
Nem tudom, engem nem zavar, ha beszélünk is közben, amíg a játékkal kapcsolatban nem osztunk meg információkat, szóval nem befolyásolja a játékmenetet. Ha jól sejtem, te épp arra gondoltál, hogy a kártyákkal kapcsolatban tesznek utalásokat beszéd közben, mert az úgy már tényleg elvesz az élményből. Egyébként is gyakorlatilag minden játék társaság függő tapasztalataim szerint.
-
lord_m
senior tag
Uhh, van egy pár....
Köszi mindenkinek! Lehet, hogy többet is vennem kéne, nem fogok tudni választani...
-
Azie
őstag
Sajnos akkor a legnehezebb ajánlani, amikor benne van a kérésben, hogy _szórakoztató_, mert ez annyira szubjektív a modern játékok kapcsán. Nekem pl. agyfasz a robbanó cicák és társai, de én ufó vagyok ilyen téren.
Ami mellé még én is hajlandó vagyok leülni ebben a kategóriában, az kb a Fröccs.
De tőlem függetlenül még nem említették és jó lehet:
the mind
nem kártya, de jó lehet: szókötő, csak egy
Ami komolyabb, de szerintem nagyon könnyen tanítható (sajnos 4 fős max):
Eldorádó legendája
Finca
Azul (kb kártya is lehetne, de kövekkel van megoldva ugye) - talán 5 tábla van az alapjátékban?
Cascadia -
Azie
őstag
válasz
refrigerator #5322 üzenetére
Árzuhanást.
Hát ahhoz sok sikert.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Szenteste általában kártyázni szoktunk, elsősorban Römizni. Arra gondoltam, hogy jó lenne idén valami alternatíva is.
Öten leszünk, így olyan társast, de elsősorban kártyajátékot keresnék, melyet páratlan számú ember is tud játszani és kellően szórakoztató, vicces és könnyen tanulható.
Sajnos nem mozgok otthonosan a jelenkori társasok világában, bármilyen javaslatot, tapasztalatot szívesen fogadok. -
Never79
tag
válasz
refrigerator #5313 üzenetére
Volt, de ennyiért meglátom kategóriába került. Most amúgy is kiköltekeztem magam, mert megjött a Nemesis Lockdown magyarul.
Tegnap jót Blood Rage-ztünk. Szerintem ez már a tizensokadik játékunk, de most volt a legjobb. Pörgős is volt, nagy taktikázás ment a területekért. Sajna csak 2. lettem, de ettől függetlenül nagyon élveztem.
-
Tristis
őstag
válasz
refrigerator #5316 üzenetére
Én erősen javaslom számodra, hogy ne téma és design alapjàn válassz társasokat, túl sok jó játéktól elzárod magad, ha így teszel
-
Dr.NX
addikt
válasz
jansky1 #5310 üzenetére
Szegény Péter, próbált észérvekkel jönni az agyhalottakkal szemben.
Higgadtságra vall, hogy nem törölte és bannolta őket azonnal.
Sajnos a Covid óta nyilvánvaló, amit azért lehetett sejteni előtte is, hogy tele van az ország (de a világ is) menthetetlen hülyékkel.
Azie: hiába mondod meg egy hülyének, hogy hülye, attól nem lesz kevésbé hülye. -
mike1334
veterán
Kicsit off, de azért mégse, játékajánló:
Az utóbbi 2-3 hétben rápörögtem a Marvel mobilos új játékára, a Snap-re. Egy tök egyszerű(nek tűnő) pakliépítős kártyajáték. Marvel hősök és rosszfiúk vannak a kártyákon, belőlük kell kialakítani egy 12 lapos paklit. A kártyák energiába kerülnek, minél gyengébb egy kártya, annál kevesebbe. 6 körből áll (alapesetben) a játék, első körben 1 energiát, másodikban 2-t, stb. kapunk (ezekbe bekavarhatnak a helyszínek). 3 helyszín van, egy helyszínre 4 kártyát játszhatunk ki, ha letettünk egy kártyát és véglegesítettük a körünket, akkor az a játék végéig ott marad (helyszínek és kártyaképességek befolyásolhatják). A helyszíneknek vannak különleges képességeik (pl.: az ide kijátszott kártyák erősebbek; aki ezt a helyszínt megnyeri, az kap +3 pontot a többi helyszínére; az 5. körben az ide kijátszott kártyák átkerülnek más helyszínre), de az első kör előtt csak az első helyszín képességét ismerjük meg, így jól meg kell gondolni, hogy ki merünk-e játszani "ismeretlen" helyszínre egy kártyát (van ahol körönként +1 energiát kapunk, amíg nem játszottunk ki kártyát oda, de jól is járhatunk, mert amíg nem ismert a helyszín képessége, addig nem vonatkozik a játékosokra a helyszín szabálya (pl. van, ahová ha kijátszunk kártyát, akkor az megsemmisül). Általában az egyes helyszínek képességeit figyelembevéve pakolásszuk a lapokat, de van olyan kártya és helyszín, ami utólag ezt meg tudja változtatni Aki 3-ból 2 helyszínen magasabb összerőt ér el, az nyer. Döntetlen (1-1 helyszínt nyernek a felek, a harmadikon egyenlőség) esetén, akinek nagyobb az összereje, az nyer. A kártyák többségének van képessége, ami vagy kijátszáskor aktiválódik vagy folyamatosan hat. Rengeteg kártya van, nekem most olyan 90 lehet már (nem költöttem rá pénzt, de nem igényli jeleneg legalábbis, többnyire kozmetikai cucc). A kártyákat lehet fejleszteni játékban szerezhető pénzből és boost pontokból, hogy egyre jobban nézzen ki a kártya, a képességei nem változnak, de érdemes azért foglalkozni vele, mert minél menőbb a gyűjteményed, annál több új kártyát tudsz feloldani. Az alap pakli is tök jó, több kártyát most is használok belőle. Rengeteg féle paklit össze lehet rakni, egyik kártyáról se érződik, hogy op lenne, szépen lehet blokkolni egy-egy nyerő stratégiát. Az elején nekem pl olyan paklim volt, ahol több kártya plusz erőt kap, ha olyan helyre játszod ki, ahová a másik játékos is tesz kártyát abban a körben..tök jó volt tippelgetni, hogy én hová tennék, és bejön-e (ha bejön akkor nagy az öröm, egyébként kicsit szívás). Egy játék megvan kb 3-4 perc alatt, de egynél úgysem lehet megállni
Az elején gyanúsan sokat nyertem, akkor szerintem botok ellen játszottam, de most már érezhetően emberek ellen.
Szóval tök jó kis pakliépítős játék, ajánlom mindenkinek -
Tristis
őstag
válasz
refrigerator #5307 üzenetére
Én nem éreztem ilyet. Öncélúan komplex. Gallerist maradt a kedvenc Lacerdám, abban van elég interakció is.
-
refrigerator
tag
Időjárásgép tervben van esetleg valakinek?
-
refrigerator
tag
-
petyus_
senior tag
válasz
Én pont tegnap bontottam ki, kipakoltam, kicsit nézegettem, nem is pakoltam el. Aztán ma reggelre a játékos táblák meghajlottak, a két széle felé egyre jobban eláll az asztaltól. Neked/nektek nem volt ilyen gond?
-
Never79
tag
válasz
Jó játék, és nagyon szép (bár a színvilág lehet egyes embereknek nem jön be), mint minden Vital Lacerda játék. Nekem már kicsit olyan érzésem volt vele, hogy túl sok mindent akart belepakolni a szerző. Jó játékot vele!
-
refrigerator
tag
Sikerült beszerezni black friday akcióban a Lacerda féle Mars társasjátékot. Ez igen. Minden pénzt megér, még ha egész áron vásároltam volna meg,akkor sem bántam volna. A Mars terraformálása ehhez képest egy szolid családi játék.
-
LazacX
tag
válasz
jansky1 #5236 üzenetére
Sushi Go Party: Gyors, pörgős, igazi partijáték (8 főig jó). Nekem nem a kedvencem, de a gyerekeim nagyon szeretik. Fedőnevek, és a Fedőnevek négyszemközt: Mindkét játékra igaz, hogy nincs létszámbeli felső korlát. A sima Fedőneveknél minimum 6 játékos kell, ahol már van értelme elkezdeni a játékot, 2 csapat játszik egymás ellen. A Négyszemközt ugyanennek a kooperatív változata. Mindkettő kiváló, beszélgetős játék, és olcsó is. Nekem nagy kedvenceim. A kooperatív lényegesen nehezebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest