- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, most költözöm majd új ingatlanba. A címkeresővel megnéztem, hogy az én címemen az alábbi internet előfizuk érhetők el: Net 250, Net 500, Net 1000/200.
Azt hogyan tudom megállapítani, hogy ezek milyen típusú csatlakozások (pl. optikai)?
Jelenleg a föld alatti vezetékben van bevezetve az internet a házba, tehát tök szép esztétikus. Ha más csatlakozást kérnék (pl. mert nem optikai), akkor az okozhat bonyoldalmat ilyen szempontból. Az eladó egyelőre nem bírta nekem megnézni, hogy mégis milyen előfizetése van, szóval ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest