-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, most költözöm majd új ingatlanba. A címkeresővel megnéztem, hogy az én címemen az alábbi internet előfizuk érhetők el: Net 250, Net 500, Net 1000/200.
Azt hogyan tudom megállapítani, hogy ezek milyen típusú csatlakozások (pl. optikai)?
Jelenleg a föld alatti vezetékben van bevezetve az internet a házba, tehát tök szép esztétikus. Ha más csatlakozást kérnék (pl. mert nem optikai), akkor az okozhat bonyoldalmat ilyen szempontból. Az eladó egyelőre nem bírta nekem megnézni, hogy mégis milyen előfizetése van, szóval ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- A héten végre bemutatkozik az IO Interactive James Bond játéka
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged