- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
enginev3.0 #153398 üzenetére
Bár azt nem mindig használok, de most pl nálam a twitch szarakodik, meg meg áll a stream, gondolom ez is cloudflare-es dolog lesz.
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Egy kis információra lenne szükségem.
Nyírbátorban amelyik utcában lakunk most jelenleg gyalog és kerékpár út építése van és ezzel párhuzamosan az optikai kábelt is kiépítik az utcában.Emeletes házakról van szó.Már meg csinálták az aknákat be is van húzva a kábel teljesen a házunk faláig.Eddig koaxos megoldás volt kiépítve.
Az lenne a kérdésem hogy ezt most megfogják szüntetni és erre cserélik le ez most amolyan hálózat modernizálás a Telekom részéről?
Gondolom az optikai hálózat sokkal megbízhatóbb meg jobb mint a régi koaxos bár hozzáteszem hogy nekünk nagyon kevés gondunk van a koaxal is.Lekopogom gyorsan. -
enginev3.0
félisten
Nektek is szokott szar lenni a discord app, vagy csak nálam van valami baj?
-
Essejó
veterán
válasz
molnarpeter #153396 üzenetére
Úgy is jó
-
merqree
őstag
Nyáron már egyszer a Telekom akart routert/modemet cserélni, hogy wifi6 legyen (kertesházas övezetben lakom), de már akkor sem kellett.
Érdekes dolog történt tegnap, újra felhívtak, hogy hadd' cseréljék már ki. Ismét nem kellett, erre mondja az ügyintéző, beltérit se kérek? Mondtam, hogy isten őrizz... -
Essejó
veterán
válasz
csababarca #153391 üzenetére
Mi baj lehetne? Nekem amíg be volt kapcsolva a Band steering, rendszeresen írta a mobil, hogy ez a wifi hálózat nem ad internetet. Kikapcsoltam, és azóta megy külön a 2,4 és az 5 GHz. Talán még külön nevesíteni kellett a két SSID-t, meg csatlakozni rá a telefonnal, de arra ott van a 3D vonalkód. A neve (SSID) maradt a gyári csak a végére írtam hogy 2,4 illetve 5 és ennyi.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #153357 üzenetére
Nyomtam egy gyári visszaállítást, visszaállt a régi nevére.
Azt nem tudom miért állítódott elnem merem szétválasztani az 5ghz-t nehogy baj legyen.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kulu22
aktív tag
Sziasztok, csomagváltás miatt a régi jó öreg és stabil Cisco modem helyett került hozzánk egy Sagemcom 3686. Szándék szerint bridge módban van, mögötte egy Synology 2600-as.
Az új modem 1-2-3 naponta megbolondul, van hogy segít egy újraindítás, van amikor gondol egyet, visszaáll router módba, az újraindítás után sincs sokszor net (a led-ek normál működést mutatnak), az ügyfélszolgálatot kell hívogatni, ők szoktak valamit buzerálni. Nagyon elegem van belőle, van valakinek valami ötlete, hogy mitől csinálhatja?
A jelszintek ezek:
-
válasz
sziszi-fuszi #153385 üzenetére
Pont az lesz a következő hogy veszek másik kábelt és kipróbálom meg kiviszeg egy kis 27" lg tv-t. Próba. És ha nem akkor megkínálom a fogyasztóvédelemmel a trét. A szerelőjük szerint már nincs új stb mert erre a környékre akkor ezt hozták de a fejlesztés átlépte ezt a wince dobozt már régen.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
bitpork #153374 üzenetére
Ez merő mellébeszélés. Nem létezik ilyen "folyamat". Hadd ne mondjam röhej amit mondott a T embere. Csak szabadulni akart, mert nem tudta, hogy mitévő is legyen. Újra be kell jelenteni hibára. Eszközcsere lehet, hogy megoldja a dolgot. De még az is lehet, hogy csupán a HDMI kábel a hibás.
-
lali303
tag
válasz
molnarpeter #153377 üzenetére
Megy a hang egyszerre a HDMI és av csatlakozón.
-
válasz
molnarpeter #153380 üzenetére
NA de könyörgöm 1+ évig tökéletesen mén oszt utána kezd el elöregedni? Ne viccezünk mán.
-
enginev3.0
félisten
Akkor lesz jövőre app alapú tv okos tvkre?
-
yogibear
addikt
Év végéig Ünnepi Domino Day van...
Ünnepi Domino Day
Domino Day napokon év végéig most díjmentese korlátlan net és beszélgetés közül választhatsz a Telekom alkalmazásban.
A két ajánlat közül csak az egyik és csak egy alkalommal aktiválható szerda reggel 8-tól csütörtök reggel 8-ig:
Domino Day korlátlan net felhasználható belföldön és 4 GB erejéig EU-ban az aktiválást követő 24 órában.Domino Day korlátlan beszélgetés felhasználható minden alapdíjas belföldi mobil és vezetékes irányba belföldön és az EU-ból az aktiválást követő 24 órában.
Amennyiben több Domino van a Telekom fiókodban, mindegyikre bekapcsolható a Domino Day ajánlatunk. -
válasz
molnarpeter #153377 üzenetére
Nem van sajnos csak amit én magam használok. De tv van még pár darab, kipróbálom. _Ha másikkal nem csinázza akkor kizárásos alapon én vagyok a hülye.
-
válasz
molnarpeter #153375 üzenetére
Ennek még zajlik a próbája de ugye most 576i van a hd helyet meg széthúzott 4:3 a 16:9en.. szóval vagy átbszás van vagy a thomson tényleg nagyon szart ad el és tv csere lesz. Előbbinél még nem tudom hogyan reagáljam le.
-
Ápdét:
Szerelő volt szülémnél. Közölte édesanyámmal hogy a Thomson lcd tvjében megindult egy "elöregedés" ami miatt a STB ha hdmivel van összekötve a tvvel akkor nem tudja megjegyezni az alapbeállításait és néha újra is indul. Megoldás: scart -rgb kábelre cserélte az általam vett hdmi kábelt.... -
yogibear
addikt
válasz
PedroPascal #153372 üzenetére
Őt kérdezd ő a szakértője neki volt vagy 10 régi is, meg most van neki új is.
Mindent is tud róluk.Nekem még régi SDMC van, ami nálam megy az esetek nagy részében a topikban jelzett komoly hibák nélkül, csak kisebb idegesítései vannak néha, SEI-t még csak ismerősnél láttam...
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb androidos boxon van lehetőség egyéni csatornasorrend kialakítására?
Köszi -
rizla888
csendes tag
válasz
Heimdallr75 #153368 üzenetére
2233-nak is, csak nem volt világos,hogy minden portja 1gbs vagy sem. Köszi
-
rizla888
csendes tag
Sziasztok.
Az lehetséges,hogy a beltéri mind a 4 port-ja 1GB-s?
/Technicolor/ -
Essejó
veterán
válasz
szaboi6512 #153362 üzenetére
Helyileg XV kerület, mobillal AX wifivel az udvaron link
-
válasz
molnarpeter #153359 üzenetére
Szuper, nagyon szépen köszönöm az információt!
-
szaboi6512
őstag
Üdv!
Koaxos Giganet.
Az upload olyan hogy szinte nincs is. 2-3mbps.
A download az rendben van. Akinek koaxos net van, megnézné hogy nála is?
Helyileg Dél-Pest.
Köszi -
molnarpeter
nagyúr
válasz
csababarca #153357 üzenetére
Néha lehet anomália, nekem is azért van külön a 2.4 és 5 GHz, hogy ha valami épp durcizik, akkor másszon át a ketyere a másikra és kész
részemről minden érintett wifis cucc újraindítás, 5 GHz hálózat elfelejtése az eszközön, pár óra/éjszaka így hagyni, megint minden reboot, aztán próba. Ez nem profi megoldás, de néha megjavul. Amúgy meg kéne nézni az ONT logjában, mit ír akkor, mikor az érintett cucc csatlakozni próbál, illetve néhány beállítás módosításával is lehetne próbálgatni, hátha egyedi kompatibilitási probléma.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
yuing #153341 üzenetére
SkyShowtime, Prime Video elérhető Play Store-ból, de ezen túl nem próbálkoztam - ha letölthető, feltételezem működik
Disney+ is megy rajta. Akadozás panaszok voltak, de egyrészt ott vannak akiknek meg jó, másrészt azóta egy újabb típusú set-top-box jár már, erősebb hardverrel.
SDMC boxon néztem meg, az új a SEI. -
csababarca
őstag
válasz
molnarpeter #153355 üzenetére
Hát volt egy áramszünet, 2 hete kb.
Akkor mikor visszajött az áram, átneveződött random a router neve. Nem az eredetire állt vissza, mert a gyári nevével használtuk, és új nevet adott magának.
Beléptem utána a router beállításaiba (192.168.1.1) szétszedtem a 2,4-5ghz-es hálózatot.
Minden működött ugyan úgy.
Ma reggel meg az 5ghz-s hálózat megadta magát. Routeren zöld a led, beállításokban látom, engedélyezve van, de csatlakozni a jelszóval nem lehet hozzá.Ráadásul ma elkezdte kiírni csatlakozás után, hogy weak security (wpa). Ehhez sem nyúltam sose.
Itt mire kéne átállítanom? -
szabacsik
őstag
Helló.
Látom többeknek van/ volt a következő hibaüzenet pc-n
"A rendszer a megengedettnél több párhuzamos látjátszást érzékelt! Próbáld újra, amint egy másikon abbahagytad a lejátszást."
Megoldást viszont nem leltem.Ha lejátszás közben hirtelen megszűnt a net akkor azt még csak-csak megértem. Beragadt valami.
Viszont ma csak néztük az adást és ez jött elő.
(csak én használom a fiókom)Eddig 1-12 óra várakozás valamit minden eszköz kijelentkeztetése megoldotta a gondot. Ezt nem lehet felgyorsítani?
Fura, hogy ilyenkor csak pc-n nem engedi a lejátszást. Mobil appon simán megy. Nem lehet azt felvarázsolni win10-re?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
csababarca #153354 üzenetére
Arra írta korábban más is, hogy nem jegyezte meg a beállítást.
Valami frissítésnek nincs nyoma? Legutóbbi újraindítás, verzió? -
csababarca
őstag
válasz
molnarpeter #153353 üzenetére
Sagecom 5670
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
csababarca #153352 üzenetére
Jelentsd hibára. Milyen típus?
-
csababarca
őstag
Kezd ki lenni az a bizonyos a telekommal.
Gondolt egyet random a router, és magától átnevezte a nevét...
oké újracsatlakoztunk, nincs gond.
Megint beállítottam az 5ghz-est is, két hete, működött.
Ma nem enged felcsatlakozni, mert hogy helytelen a jelszó.A jelszót nem állítottuk el, beléptem a 192.168.1.1-re a jelszó ugyanaz. Mi a búbánatos franc van ezzel megint?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest