- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
aerius66 #144982 üzenetére
Mivel országon kívülinek tűnik a hiba, szerintem az a fajta fingreszelés fogja jellemezni ami eddig is. Pár hétig morognak az user-ek, valamit patkolnak, max. fél-egy évig jó lesz és kezdődik újra. 2018 óta megy ez, akkoriban kerültem közelebbi kapcsolatba a T optikával, előtte nem követtem ezt annyira, meg a külföldi szolgáltatás is a populárisabbak közül került ki számomra, nem Hetzner-t és társait nyúztam
#144997boxoslaca
Kérdés, hogy jogi és technikai szempontból milyen összköltségekkel járna a régi infra leállítása. Elsőre olcsóbbnak hangzik mint üzemeltetni, de kérdés, utána a technikailag döglött kábelekkel mi lesz például (kell-e ugyanúgy bérelni neki a helyet, mert ha igen, bontani sem két fillér), illetve azokkal az ügyfelekkel, akik egy telefont vesznek max igénybe és hallani sem akarnak róla, hogy a 60-as években behúzott kőkori kábel helyetti optika miatt el kelljen tolni a díszesterítőjű asztalt a nappaliban
#145022patrikcoc
Random T és random Hetzner IP-k közt selejt a peering. Pl. a Hetzner-ről nézve XIII. kerületi optika kuka, XXI. kerületi koax jó. Aztán FSN DC8-ba meg pl. teljesen jó. Az a baj, hogy GTT felé megy a Hetzner-től a routing amikor rossz és nem a Backbone felé. Ezért van, hogy bizonyos hop-ok jónak tűnnek, mert teljesen random, hogy melyik IP trash, tehát traceroute esetén is simán van, hogy a köztes hop jó és később problémás, vagy ami neccesebb fordítva, a DC8-as falkensteini DC pont ilyen, utolsó hop 20 ms és 0% loss, előtte meg 30+ és 20+%. Viszont GTT-en át is az első T hop-tól rossz, loss-os a kapcsolat. Szóval a franc se érti
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest