Hirdetés
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
richard_d85 #147098 üzenetére
Szerk.: bocsánat, nem válasznak szántam, rosszra nyomtam
Na ma bekötötték a szolgáltatást, hát elég nyögvenyelős volt, de végül sikerült
Viszont lenne egy kérdésem egyből... Vagyis kettő is:
1. Hogy érdemes a Tp-Link routerem rákötni? Telekom modem LAN-ból TP-Link WAN-ba és dynamic IP, miközben a Telekom router-en fix IP-t adok neki? Vagy jobb megoldás a LAN-ból LAN-ba kötés? Jelenleg LAN-ból WAN-ba van kötve, viszont valamiért csak 200-300 megát hoz a TP-Link, miközben a telekom 900-at is (wifi mindkettő)...
2. Van rá megoldás, hogy a Telekom TV távirányítójával vezéreljem a JLB soundbar-t? Valamiért csak az Androidos hangerőállító ugrik fel a TV-n, hiába megyek bele 40x az univerzális távirányító beállítására, kiírja a végén, hogy teszteljem, akkor teljesen jól állítja a JBL-t, majd leokézom, hogy "működik" erre miután visszalép a rendszer megint az Android TV-t állítja, nem a hangsugárzót... Megőrít -
tuto558
aktív tag
válasz
richard_d85 #147095 üzenetére
Ilyenem van 2 is: [link]
Ez a típus hibátlanul hozza a 2.5 Gbps-t bármikor. -
válasz
richard_d85 #147095 üzenetére
Ehh, kár, én csak átlagosan használtam, nem vettem észre
-
tuto558
aktív tag
válasz
Ronam #147088 üzenetére
A box wifijén keresztül hivatalosan nem lehet. Van akinek működött már egyébként, anno nekem is, de ahogy írtad úgy tűnik a mostani legújabb szoftver nem engedi a wifi kapcsolatot, szóval mindenképp kell kábel, persze akinek nem a legújabb szoftver fut, még lehet tud csatlakozni és ha jó a wifi, még TV is működhet.
De hivatalosan egyáltalán nem támogatott megoldás. Szóval ha nem megy, Telekom részről nem segítenek.
Hivatalosan támogatott megoldások:
1. kábelen
2. Telekom okoswifi --> egyik okoswifis eszköz a box mellett, ennek a lanjára kell rádugni a box-ot. -
Brogyi
őstag
válasz
norrberth #147078 üzenetére
Ez másik topik témája. "WAN-kapcsolat típusa" sorban váltsd át PPPoE-re az Automatikus IP-t, de előtte az ONT-ból olvasd ki a login/password kombót. Az ONT-ban pedig passthrough, de ezt leírták már 1000x. Talán a topik elején is benne van. Modem, vagy kábel esetén a szolgáltató tudja átváltani. A vodánál azt hiszem sk.
-
Ronam
addikt
Az androidos box-szal lehet wifin keresztül is tv-t nézni, vagy az csak kábelen működik? Nemrég költöztem be az új lakásba, és fontos lenne ezt tudnom, mert úgy rendezném be a lakást. A másik kérdésem az lenne, hogy vajon miért nem működik a wifi, ha nincs rajta az ethernet kábel a boxon?
-
hojos
aktív tag
Sziasztok.
Saját router szeretnék tenni az ONT után. A routerre szeretnék mindent rábízni.
Hg8245h - nál működik még az összefoglalóban írt módszer ?
ONT LAN1 a router WAN portra, routert beállítani.
Felhasználónevet, jelszót kitörölni az ONT-ből. -
Puro
aktív tag
Mérte már valaki, hogy a gigabites csomag sebességben tud 125MB/s-t? Mert a gigás hálókártyák 950-nél elérik a maxot, meg úgy minden router, ami 2.5gbe alatt van.
-
-
DevKiller
senior tag
válasz
xedamen #147068 üzenetére
Szia!
A 700-800 megát hozza, ilyen téren nincs vele probléma.
Annyi, hogy mint te is írtad, asszimetrikus nagyon, feltöltési irányba 25 megát fogsz tudni, némelyik területen ahol fejlesztve lett ott már 200.Eszközöd a Sagemcom F@ST 3896AX lesz hozzá, ezt adja majd a szolgáltató.
A Telekom TV másik kérdés. Alapvetően használható, de még mindig van sajnos rá precedens, hogy meg-megáll. De attól használható, egy újraindítás után már megy is.
-
xedamen
senior tag
Sziasztok!
Én a X.Kerületben lakom és jelenleg 100 megás Digi van bent a lakásban. Eddig 2700 Ft volt TV-vel mindennel együtt (mert TV-t lemondta a főbérlő réges rég, de attól még jön...), most, hogy a sima 100-as net is 5500 lett a Diginél úgy döntöttem váltok, mivel nem tudnak bővíteni 500-asra (nincs szabad port). Az lenne a kérdésem, hogy mi a tapasztalat Telekom 1000/25-ös net mennyire stabil, hozza az elvárt sebességet coax hálón? 2db Androidos box is jönne, érdekelne van-e másnál hasonló setup. Igazából 100-as net után bármi jó lesz, de ha már 1000-es csomagra fizetek elő, egy 700-800 Mbps-nek örülnék.
Apropó Telekom TV, pár hónapja volt szerencsém kipróbálni ismerősöknél és valami botrány lassú volt. Történt azóta változás HW vagy SW terén?
Előre is köszönöm!
-
válasz
Indiant #147048 üzenetére
Egy 2.5 Gbps usb cucc ~14€ volt Aliexpress-ről (most épp 5500 Ft-ot ír rá összesen), nem drága szerintem, később meg olyan alaplapom lett, aminek már van saját ilyenféléje is.
Én azért váltottam rá, mert kellett a jobb wifis ONT (laptop a szobában 900 Mbit körül mér a Technicolorral), aztán meg maradtam, mert nem is drágább olyan sokkal -
snyper990
őstag
válasz
polonic #147058 üzenetére
IGMP-képes switch-csel simán megoldható. Sebesség annyi lesz, amennyit a switch és a hozzá csatlakozó kábelek bírnak. Gondolom nem egyszerre használod a 3 eszköz netkapcsolatát (vagy a tévén nézel valamit, aminek sávszél kell, vagy a boxon, vagy a PS-en töltesz valamit/játszol online), így még kisebb a valószínűsége, hogy bekavarna az adásba a másik két eszköz forgalma.
A switchet oda tedd, ahonnan a legegyszerűbb tovább kábelezni az eszközökhöz. Mehet akár a tévéhez is, ott már adott az oda menő kábel, az mehet kapásból a switchbe, és akkor már csak egy kábel kell a tévébe meg egy a PS5-be#147061 z0d1@Ku$:
Mikor legutóbb utánaszámoltam, egy hét még egy hónap kb. negyede voltÉrtem, hogy (ígérete szerint) megy csütörtökön, az egy hetet te hoztad fel.
Persze, hibák előfordulnak. Csak nem mindegy, hogy milyen sűrűn, illetve nem mindegy, amikor lehetne valamit tenni a számuk csökkentéséért, de szándékosan nem tesszük. Legalábbis szerintem.
Meg hát aki sűrűn hibázik, annak előbb-utóbb új munkahely után kell néznie, ha érted, mire gondolokNem bámulod az ONT-t, hanem mindent megpróbálsz vele, amit szoftveresen meg lehet, többször is, annak ellenére, hogy többször le lett írva, hogy nem azzal van a probléma. De hát tényleg nem vagyunk egyformák
-
Brogyi
őstag
válasz
Indiant #147048 üzenetére
A mai alaplapok rendelkeznek 2,5Gps LAN csatlakozással. Se switch, router nem kell. Az ok egyszerű WiFi miatt baromság. Én még nem találkoztam olyan oldallal ami 1Gps felett tolta volna az adatot nekem. Valljuk be öszintén egyedül csak p2p használja ki manapság. Az meg egy gépen/NAS-on elfut. Minek ide switch, vagy router. Mind ott a szolgáltató dobozában. Aki pedig üzletszerűen szerverkedik az meg fogja venni azokat a drága sz@rokat. A LAN kártya kemény 6000Ft volt.
Teljesen elegendő a szolgáltatói WiFi6. A Sagemcom eddig még nem indult újra nálam. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
snyper990 #147059 üzenetére
WHAT? milyen havidíj negyede? Írtam hogy csütörtökön jön az ember. Az sehogy sem egy hónap negyede akárhogy is próbálom úgy számolni
Trógerségről meg annyit, hogy tegnap este írtam a szerelőnek, azonnal visszaírt, hogy csütörtökön kijön, megcsinálja.
Megvan remélem az a mondás, hogy csak az nem hibázik aki nem dolgozik.Az meg egy másik téma, hogy értem én hogy kijönnek 24 órán belül, meg hétvégén is (bár ezt semmi sem garantálja ugye), de én pl olyan típusú ember vagyok, hogyha van egy szabadnapja az embernek, akkor kimozdulok otthonról, nem pedig azt a szájbatekert ontot bámulom, hogy mikor lesz rajta zölt a PON felirat
Ha mindez munkanapon történne, amikor otthonról dolgozunk mindketten, akkor nagyobb perpatvart csinálnék, de ezt is leírtam
Zárjuk ezt le -
snyper990
őstag
válasz
z0d1@Ku$ #147037 üzenetére
Ja, egy hét van rá? Akkor minden oké, még ráér. Végül is csak a havidíjad negyedét fizetnéd úgy ki a semmire.
Nyilván azt mondja, hogy neki szólj, de pont ezért ilyen gyakoriak a tróger bekötések. Lehet, hogy ha a szolgáltató tudna az ilyenekről, jobban tudná megválogatni az alvállalkozóit... Bár akkor nem lehetne emiatt is hőzöngeni...
De ha nem, hát nem. Nekem mindegy. Többen leírtuk, hogy tudnád gyorsan és egyszerűen megoldani a problémát. Ennél többet itt nem tudunk tenniA doboz felszerelése azon a feltételezésen alapul, hogy az előfizetők túlnyomó többségének nincs meg az üvegszál hegesztéséhez szükséges eszköze/ismerete/gyakorlata, ami azért nem egy légből kapott gondolat szerintem. Így ha véletlenül megsérül a kábel szobában lévő része, vagy a csatlakozó (például elrágja a kiskutya, vagy valaki véletlenül megrántja), vagy át akarod tenni az ONT-t máshova, akkor nem kell a szerelőt kihívni, aki költségtérítés fejében javítja/cseréli a kábelt, hanem elslattyogsz a boltba vagy megrendeled neten a kellő hosszúságú darabot, és megoldod magadnak töredék áron.
A kábel elszakításához pedig sok sikert. Kevlár szálakkal van tele a kábel burkolata, elég sokat kibír...
-
polonic
félisten
Az ont-ból egy lan kábel megy a géphez, egy a tévéhez, azaz boxhoz. Az ont a gép mellett van.
Viszont szeretném a ps5-öt és lehet a tévét is kábelra kötni. Meg lehet ezt oldani a switch-csel gondolom, a boxhoz közel teszem, onnan meg kábelek a ps5-höz és a tévéhez. Viszont a boxnak menő iptv forgalmat fogja zavarni ez a felállás? És ilyenkor a sebesség terén mi a helyzet? Mennyi jut az adott eszközöknek? -
Indiant
addikt
válasz
z0d1@Ku$ #147053 üzenetére
"Azt írtad, hogy az 1000-es nethez baromi drága a switch/router." - nem írtam ilyet.
Szövegértelmezés. "csak marha drágán van eszköz hozzá, amin lehetne használni a 2000/1000-es csomagot" - ehhez 2,5 Gbites eszközök kellenek. A 10/100 pedig sarkítás. Szintén nem mérvadó, hanem régebbi eszközökre utal. Mégegyszer: 2,5Gbites eszközökről volt szó, hiszen azokkal lehet 2000-es értékeket mérni. (10/100 és 10/100/1000-el nem)
AnonymusX: -
AnonymusX
őstag
válasz
Indiant #147051 üzenetére
Korábban még a Telekom is csak 1 Gbites portokkal rendelkező eszközt adott 2Gbites nethez. Akkor az volt az álláspont, hogy több eszközzel érhető el a sebesség. Tehát pl. 2 gép egymás mellett simán tud letölteni 1 Gb/s-mal, ezzel kimaxolva a 2Gbitet úgy, hogy előfizető hálózata csak Gbit képes.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Indiant #147051 üzenetére
Nem igazán értem miről van szó. Azt írtad, hogy az 1000-es nethez baromi drága a switch/router. Én meg mondtam hogy nem olyan drága az, elég elterjedtek a gigabites portokkal szerelt eszközök, és a 2.5 gigás portokkal rendelkezők is egyre gyakoribbak.
Aki így 2023-ban is 10/100-as portokkal rendelkező eszközöket használ, annak valószínűleg nem is való a nagyobb sebesség, mert vagy nem kell neki, vagy nem is ért hozzá. Akinek meg kell, az rá fogja szánni magát a fejlesztésre.
(Halkan jegyzem meg még egyszer, hogy egy gigás 5 portos switch is megáll nagyon macimum 10ezerből.)
Ha meg az elméleti sebességeket hasonlítod a gyakorlatilag is elérhetőhöz, akkor sajnos az már egy nagyon másik téma
)
-
válasz
z0d1@Ku$ #147049 üzenetére
Igaz, mostanság emelkedtek az árak, de valóban nem a világ vége még így sem, 8000 Ft környékén már akad gigabites switch újonnan, használtan meg még olcsóbban.
Indiant: 1000-es hálókártyán sem mérnek 2000-et, 950 környékén kiakad, de a 100-as hálókártya már ritka azért.
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
norrberth
addikt
válasz
z0d1@Ku$ #147040 üzenetére
Önhordó?
Akkor ez jobban bírja a hajlítást?(#147042) z0d1@Ku$
Mikor telepítették kérdeztem is tőlük erős ez a kis vékony kábel?
Merevités nincs mellette?
Vihar nem fogja elszakítani?
Azt mondta, ha ezt elszakítja az egész dobot nekem adja.De akkor miért rakják ezeket a dobozokat a falra?
Valami oka csak van. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
norrberth #147038 üzenetére
Hàt most ezt nem igazán tudom értelmezni
A digi kábele is direktben van kötve az ontba az oszlopról. Az a kábel még sérüléknyebb is, mert fémerevítővel van megoldva. 5 év alatt mégse tört meg. A telekom megoldása meg egy önhordó optikai szál, amit elvileg úgy csavarsz ahogy akarsz, mégse sérül. Ehhez képest toldozgatják,ami még igénytelenül is néz ki
molnarpeter: ezaz, én sem kapcsoltam sajnos... de megfogom kérni, hogy forrassza direktbe, mert ez így nagyon gány.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
snyper990 #147032 üzenetére
Megvolt minden ilyen fizikai ellenőrzés. Nyilván bejelenthetném a szolgáltatónak is, ha a szerelő nem mondta volna, hogyha egy héten belül hiba lép fel, akkor neki szóljak (alvállalkozó, nem a telekom szerelője). Maradjunk annyiban, hogy majd csütörtökön jön az ember, megnézi. Egyelőre még van mellette másik net is. Ha nem lenne, akkor kissé idegesebb lennék, mivel HO-ból dolgozunk mindketten..
Egyébként azon kívül hogy "a telekom hülye megoldása", miért van megtoldva a behúzott optika és az ont között a kábel? Miért nem mehet be egyből az ontba? Tök feleslegesnek érzem a plusz egy dobozt meg a kábel toldozgatását.
-
RVR400
veterán
válasz
polonic #147016 üzenetére
Sajnos én sem találtam egyiken sem, viszont a Chrome a Telekom által beírt jelszót (amit csak pöttyözve látsz), ha módosítasz mondjuk egy ALWAYSON-ról ONDEMAND-ra, majd elmented, akkor felajánlja a jelszó mentését, és nem kell ügyfélszolgálatozni.
Nyilván, ha már factory reset volt, akkor nem megy a dolog, de előtte jól jöhet.
-
snyper990
őstag
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
snyper990 #147030 üzenetére
Bejön a kábel az utcáról, be egy fehér dobozba, onnan az ontba. A szerelő lerakta a dobozt, bedugta, ment a dolog. Majd elmentünk bevásárolni. Mire visszaértünk nem ment
Hozzá sem nyúltunk a dobozhoz, ergó szétcsúszni sem tudott a dolog.
De már írtam a szerelőnek. Szerencsére holnap munkaszüneti nap van, szóval majd csütörtökön kiderül mi a bánat van ezzel.
-
snyper990
őstag
válasz
z0d1@Ku$ #147029 üzenetére
Fölöslegesen csinálsz rajta bármit is. Nem az eszköz hibája, ha valahol megsérült az optikai szál. #147012-ben David2135 leírta, mit tudsz tenni.
Esetleg kötődobozt raktak a falra, vagy a kábel az utcáról közvetlenül a HGW-ig jön be? Ha van doboz, akkor azt még ellenőrizd, hogy nem ott csúszott-e ki a csatlakozó -
-
AnonymusX
őstag
válasz
laci laci #147018 üzenetére
Első hozzászólásomban lévő linken nincs olyan feltétel, hogy milyen módon kötötted a szerződést, viszont a minőségi panaszhoz jobban el kéne merülni a szerződésben, én ennyire nem ismerem.
A második hozzászólásom pedig értelmét vesztette, mert üzletben történt a szerződéskötésed.
-
laci laci
addikt
válasz
AnonymusX #147014 üzenetére
-"szolgáltatás minősége nem felel meg a szerződésben foglaltaknak"
Egy kép minőségét hogyan határozza meg a szolgáltató? Illetve a szerződés szemèlyesen köttetett meg,mivel számhordozás történt.Igy is el a 14 nap elállás?Mert most azt mondja,hogy megszünteti a tv szolgáltatást,de az internetet nem,de másik kábelt nem tudok behúzni,így... -
AnonymusX
őstag
válasz
AnonymusX #147014 üzenetére
Telekom ÁSZF-ben továbbá: (9.5.2-es pont)
"A távollévők között szóban és üzlethelyiségen kívül megkötött Előfizetői szerződés esetén az Előfizető az
Előfizetői szerződés megkötésétől számított 14 napon belül hátrányos jogkövetkezmények nélkül elállhat az
Előfizetői szerződéstől. Az Előfizető úgy állhat el az Előfizetői szerződéstől, hogy a Szolgáltató által erre a célra
rendszeresített nyomtatványát kitölti, és azt a Szolgáltató részére megküldi. Ha a Szolgáltató az Előfizetői
szerződésnek megfelelően a Szolgáltatás nyújtását megkezdte (45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §), az
Előfizetőt az Előfizetői szerződés megkötésétől számított 14 napon belül indokolás nélküli, azonnali hatályú
felmondási jog illeti meg." -
AnonymusX
őstag
válasz
laci laci #147008 üzenetére
Sokat nem tudsz tenni. A Telekom TV-je a leggyengébb minőségűek közé tartozik.
Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor én megpróbálnám a 14 napos elállást a vásárolt eszközre (így csak 1 év rabiga maradna), de a szolgáltatást is fel lehet mondani 14 napon belül: [link]
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
DevKiller
senior tag
válasz
z0d1@Ku$ #147010 üzenetére
a PON led az optikai vonali kapcsolatot jelzi, hogy felépült a kapcsolat.
Világít, A modem kapcsolódott, létrejött a kapcsolat.
Villog: Próbál csatlakozni, csatlakozás folyamatban
Nem világít: Nincs érzékelhető optikai jel. Azaz valószínűleg az optikádnak van valahol baja(heggesztésnél, csatlakozónál gyakran). Lépcsőházas létesítésnél sajnos előfordul hogy a heggesztés pattan el. Ha Ellenőrizted, hogy rendesen bevan dugva, és megvolt az újraindítás, akkor szerelő tud segíteni, azaz be kell jelenteni. 1414, vagy chat. -
z0d1@Ku$
senior tag
Na nálam ma kötötték be az 1000-es netet. 5670v2-t hoztak. Az első 4 órában jól is teljesített. Most meg nem bírom életrekelteni a PON led nem hajlandó világítani.
Szerencsére csak másodlagos eszköz a digi mellett még, viszont nagyon bem lesz ez így jó, hogy már most szar.
Mi az amit lehet ilyenkor tenni gyorsan? újraindítás, áramtalanítás megvolt 2x is -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Sajnos bele estem egy rossz választásba szolgáltatóval kapcsolatban.A régi szolgáltató mobil halozatával nem voltam elégedett.24 év után eljöttem,de mindent elhoztam,tv,internet,mobil.Mikor bekötötték szembesültem vele,hogy eléggé rossz minőségű a műsor minősége és ezt jeleztem bekötés után 24 órán belül.Most ott tartunk,hogy sajnos nem "tudják" a szerződést felbontani.Most itt állok egy 2 éves szerződéssel és egy elég (saját és a feleségem véleménye) csúnya minőségű tv-vel.Ez már internet tv,de nem optikai.Mit tudok tenni annak érdekében,hogy szebb legyen a kép,volt kint szervizes,műszakilag" jó". Köszönöm a választ és a segítséget.
-
Micsurin
nagyúr
F@st 3896-os csodán lógunk két router lenne rajta (direkt) ebből az AC53U tud normális tempót de az AX53U-m 160Mbps-en ragadt Router módban (így nem fogom elét i azt ami az USB-jén lóg) ellenben AP módban megy a ~850-900Mbps.
Mi lehet a hasfájása?
Bridge-et én nem látom GUI-n vagy azt csak az üf tud nekem állítani? -
DevKiller
senior tag
válasz
Indiant #147005 üzenetére
Az 1SD1HD-val ugyanúgy nem mész semmire, hisz ugye az 1 HD mellett jelenleg is van 2SD-d.
A probléma oka, hogy a csatornakiosztás HD-val indul, így mind a két boxon HD-t néznétek egyszerre.
A problémára egyszerű megoldás h megkeresed a csatorna SD párját, pl M1 esetében M1 HD alapértelmezetten 1-es csatorna, SD változata: 999. Persze, ez így nem feltétlen kényelmes, ezért ajánlottam a fenti 2 megoldás egyikét. -
Kaba
veterán
válasz
Indiant #147002 üzenetére
Áramtalaníts mindent, ellenőrizd a csatlakozásokat. Először a modemet indítod, amikor az készenléti helyzetbe kerül, indítod a boxokat is, amennyiben nem működőképesek a boxok, akkor a hálózatod nem tudja és nem lesz mindkét boxon HD.
Próbálhatod az előző hsz-ben javasoltat is. -
DevKiller
senior tag
válasz
Indiant #147002 üzenetére
Rézkábelen annyi HD van adva a vonalra, amennyit az elbír(HD és SD stream.)
Megoldás: Ha a vonal bírja, feljebb emeltetni a streamkiosztást 1SD2HD-re, ha nem akkor levenni 2SD0HD-ra, és akkor automatán SD-ben jönnek a HD-k is, kicsivel butábban, de nem lesz hibaüzenet. -
Indiant
addikt
Bekötötték az IPTV M-et. (nem android) 2 boxra kértük, de csak az egyiken van adás. (egyszerre) Azt írja a másik, hogy az egyiket kapcsoljam ki, hogy a másikon legyen adás. Ez mi??? (HD, de már minden csatorna hd....) Erről nem beszélt senki. (ZTE HGW SE 2i 2019-es)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest