Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flashback

addikt

LOGOUT blog (1)

Sziasztok
    Úgy érzem átvertek... először a PH-n. Tegnap sikerült vennem egy újnak mondott szünetmentes tápot.Ilyet
    Arra kellett volna hogyha van itt a kis faluban egy áramingadozás akkor egy két percig hidalja át a PC, Router, Modem kombináció, bíztam benne hogy még esetleg a monitort is rá tudom tenni. Elvileg 400W-ot tud. Ami több mint elég.
    A csomagolás újnak tűnt, a szerkezet is, ígyhát megvettem. Tegnap este bedugtam a hálózatba, reggel teszteltem. Kb 10 órát tudott töltődni. Tesztnek csak A modem + router kombót hagytam rajta, majd kihúztam a szünetmentest a konnektorból.
    Hibajelenség: Áramot nem ad, de cserébe világít a zöld led, és folyamatosan sípol...

Gondoltam rossz az akku: Kiszedtem az akksit felraktam a profi digitális töltőmre 2A-es korláttal és láttam hogy szépen csökken másfél amperig. OK töltést vesz fel. Majd ráraktam egy 55W-os autós izzót. Az pedig szépen világított ahogy kell. Utána visszaraktam a UPS-be, és a router+modem kombót most elvitte. A monitort is ráraktam standyba és megint ugyanaz a hibajelenség... De fura mert a 25W-os kislámpát pedig simán elviszi...

Az eladót ha a mobilomról próbálom hívni egy csörgés után megszakad (gondolom fekete listára rakott), ha vezetékesről akkor pedig nem veszi fel, kinyomja...

Gondolom az elektronika rossz. Ez tipikus hibajelenség? Mit tehetek? Meg tudják ezt javítani valahol?

Köszönöm válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák