- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Úgy érzem átvertek... először a PH-n. Tegnap sikerült vennem egy újnak mondott szünetmentes tápot.Ilyet
Arra kellett volna hogyha van itt a kis faluban egy áramingadozás akkor egy két percig hidalja át a PC, Router, Modem kombináció, bíztam benne hogy még esetleg a monitort is rá tudom tenni. Elvileg 400W-ot tud. Ami több mint elég.
A csomagolás újnak tűnt, a szerkezet is, ígyhát megvettem. Tegnap este bedugtam a hálózatba, reggel teszteltem. Kb 10 órát tudott töltődni. Tesztnek csak A modem + router kombót hagytam rajta, majd kihúztam a szünetmentest a konnektorból.
Hibajelenség: Áramot nem ad, de cserébe világít a zöld led, és folyamatosan sípol...Gondoltam rossz az akku: Kiszedtem az akksit felraktam a profi digitális töltőmre 2A-es korláttal és láttam hogy szépen csökken másfél amperig. OK töltést vesz fel. Majd ráraktam egy 55W-os autós izzót. Az pedig szépen világított ahogy kell. Utána visszaraktam a UPS-be, és a router+modem kombót most elvitte. A monitort is ráraktam standyba és megint ugyanaz a hibajelenség... De fura mert a 25W-os kislámpát pedig simán elviszi...
Az eladót ha a mobilomról próbálom hívni egy csörgés után megszakad (gondolom fekete listára rakott), ha vezetékesről akkor pedig nem veszi fel, kinyomja...
Gondolom az elektronika rossz. Ez tipikus hibajelenség? Mit tehetek? Meg tudják ezt javítani valahol?
Köszönöm válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Medence topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- További aktív témák...
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest