Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Cs1csó #19855 üzenetére

Erre mindig csak azt tudom kérdezni hogy mai áron számolva pontosan hány milliárd dollárt /rubelt/billió forintot költöttek anno atomerőmű fejlesztésre az emberek adójából? Költői kérdés, mert a napelemek kutatás-fejlesztése még közel sem kapott annyi dotációt és még is szép eredményeket tud felmutatni, arról meg nem tehet hogy a szintén az atomerőművekhez képest jóval kevesebb dotációt kapott akkumulátor technológia nem fejlődött elég gyorsan.

Ugyanez megy űrIparban is, a NASA 50 év alatt kapta meg 10%-át annak a költségvetésnek, amit csak az USA az F35-re kölött és költeni fog, aztán meg megy az óbégatás hogy nem tud felmutatni eredmény az űripar, minek költsünk rá több pénzt.

Amúgy amennyire én tudom a jelenlegi hazai szaldós elszámolási rendszerben épp az az a szép, hogy az adott kWh villamosenergia mennyiségig a teljes számlafizetés alól mentességet kap az adott ügyfél. És mindenki sír hogy ha csak a nettó 13 forint/kWh energiadíjra fognak mentességet kapni, akkor inkább leszereli ment akkor már nem éri meg és inkább bedurcizik. :D

#19856 amargo

Köszi, majd átnyálazom, mindig jól jönnek személyes tapasztalatok, bár nem ismerem a paneljaid árkategóriáját.

Új hozzászólás Aktív témák