- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
Köszi, ez bíztató
Mindenképpen ki fogom próbálni.
PROTRON: tíz éve gond nélkül üzemel a házban az APC szünetmentesbe dugott APC túlfeszvédős elosztó. Nem én raktam így össze és mivel "okosan" falon keresztül vannak összekötve, nem akartam csak ezért kibontani a falból a kábeleket. Máshol is láttam már ilyet, mivel a rack szekrényt alapból túlfeszvédős elosztokkal szállították. Szerintem csak a régi, favágó négyszögjelet kiadó UPS-ekkel lehetett igaz az itt gyakran emlegetett érv, hogy a túlfeszvédős hosszabbító az UPS-ból jövő feszültséget hálózati zavarnak érzékelheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest