Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz quailstorm #54761 üzenetére
Én Ubuntun gnome commandert használtam, nem Krusadert, azzal sem volt semmi gond, fájlmásolgatásra természetesen a Nautilus is alkalmatlan, ha egy mappánál többet kell másolni több helyre. De a Nautilusnak sosem volt olyan gondja, hogy egy fájlnév túl hosszú, ezért nem tudja a lomtárba helyezni, tehát vagy egyből törlöm, vagy nem törlöm. Ez nekem enyhén wtf, hogy ilyesmi gondot okoz egy fizetős szoftvernek.
Gedit van Windowsra is, szóval ez a probléma meg van oldva (még az előző hsz írása közben letöltöttem). Csak rá kéne jönnöm, hogy hogyan lehet a monoscape fontot kicserélni arra, ami Ubuntun alap, mert az ehhez képest baromi ronda...
Szerintem Mac System Software 1.0-ban (1984-ben jelent meg) bal oldalon volt a bezárás. És nekem nem is az a bajom, hogy Winen alapból jobb oldalon van, hanem hogy lehetőség sincs arra, hogy átrakjam a bal oldalra.
Unity-t én nem emlegettem, de egyébként azt használtam, nem volt vele bajom. Mondjuk a dashboard nem nevezhető éppen gyorsnak, de a célnak megfelel. Aki azt állítja, hogy logikátlan, az szerintem nagyon rossz alkalmazkodóképességgel rendelkezik, én XP-ről váltottam Ubuntura, pár óra alatt átszoktam. És most ugyanez Winre szintén nem volt több másfél-két óránál. Akinek meg nem tetszik a Unity, ott a Gnome3, a Cinnamon, MATE, vagy KDE.
Rhino666: Sosem telepítettem OS-t semmilyen gépre. Elhiszem neked, hogy lehet vele szívni, de szerencsére nekem még nem kellett ezt tapasztalnom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest