Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadows

senior tag

Nem Hardver de,

Mint minden reggel megveszem a reggelit meg az ebédet a helyi piac nagyszerű pékségében, de ez a nap más volt mint a atöbbi, mert

Jó napot azt a sonkás pizzaszeletet kérném meg egy leveles tepertős pogitt!
    Nincs leveles csak kelt.
    Nem baj jó az is!

megvettem mindent nagy az öröm GO! melo...

Szerettem volna kb 10 perce reggelizni DE a SONKÁS pizzám az olyan kukoricás paprikás zöld túrós istenf@szával van tele....

Na mondom nem hagyom annyiba VISSZAVISZEM!!
    Visszavittem és mondom hogy nem ezt szerettemvolna hanem a Sonkásat erre rámutat arra a nemlétező sokaszeletre és azt mondja ''ez sonkás'' ez felettéb érdekes mert kb 2 hónapja azt a másikat kapom sonkás gyanánt ,ami mint kiderült sima. Érdekes íze is volt neki, hiányzott a sonka!

Azt mondja nekem az eladónéni hogy ő nem cserélheti ki
    -NEM?? -Miért??
    -Azért mert ez pékáru és megromlik!
    -Mi romlik meg megmondaná?? mikor a hűvösebben tartottam, mint azt a két szerelet pizzát amit a tálcán látok!
    Ő akkor sem cserélheti ki!
    NEM?? Akkor adja vissza az árát mert nem tájékoztatott megfelelően és ez a vásárló megtévesztése amit a mi nagy alkotmányunk teljes szigorral TILT. -b@zdmeg-
    -Akkor sem adja vissza a pénzt. :C
    -És azt megkérdezhetem hogy hol a kuka??
    -Ott.
    -Köszönöm

Levettem a tetejét és mandínerből ugy belebaztam hogy felborult! Erre ő mentegetőzik nekem hogy nem cserélheti Ki...... Mondtam adja vissza a pénzt!! És miután voltak mögöttem kb-3-an azért nem rendeztem nagyobb felhajtást!!

Nem bírt volna ki 235ft-ot??? mikor nekem az reggelimet b@szt@ el 12-kor??

És miközben eladta nekem a cuccot pofázott valami hulye barátnőjével, hogy az ő háza csak 15 milkát ér és hogy milyen nehéz házat eladni mert aki venni akar könnyebb!!
    1. Kit érdekel
    2 ha már odamentem és otthagyaom a napi 500ft-om akkor engedtessék már meg hogy 30másodpercet napont foglalkozik velem, és nem érdekel hogy fáradt, nyűgös ,meghaghalt Nemecsek Ernő.

Én csak azt a Sonkásnak álcázott sima pizzám és a tepertős pogimat szerettem volna de nem!!! el is ment az étvágyam

Új hozzászólás Aktív témák