Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Öcsém mikor koliba ment megkapta a Lenovo T500-amat (én meg építettem az albiba egy asztalit magamnak).
Karácsony előtt szólt, hogy nézzem már meg, nem jó a bill. Ránézésre mondom ebbe beleöntöttek valami ragadósat.
Válasz: ááhhh neeeem olyan nem lehet.Szétszedem, ott fogyel a szép barna ragacs a bill hátlapon, optikai meghajtó zárjánál (ragad, alig lehet kiszedni) meg 1-2 szerencsére nem kritikus helyen (Alaplap, hűtőventi megúszta). Az a tipikus kóla-maradék.
Ja hogy odaadta valakiknek valami buliba a múltkor...
Bill kiszerel, szappanos langyos vizes mosás, zuhany (nem semmi mosogatólé jött ki belőle), csuklótámasz, hangszóró-burkolat detto.
Az optikai meghajtó zárját nem tudtam rendesen kitakarítani, ahhoz rollcage-ig kellett volna darabjaira szedni, szóval az továbbra is ragad
Viszont ha ez nem egy ThinkPad-al történik, nagy valószínűséggel kuka az egész gép. (így is mák, hogy a hűtőventi nem kapott a ragacsból)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest