- Samsung LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Öcsém mikor koliba ment megkapta a Lenovo T500-amat (én meg építettem az albiba egy asztalit magamnak).
Karácsony előtt szólt, hogy nézzem már meg, nem jó a bill. Ránézésre mondom ebbe beleöntöttek valami ragadósat.
Válasz: ááhhh neeeem olyan nem lehet.Szétszedem, ott fogyel a szép barna ragacs a bill hátlapon, optikai meghajtó zárjánál (ragad, alig lehet kiszedni) meg 1-2 szerencsére nem kritikus helyen (Alaplap, hűtőventi megúszta). Az a tipikus kóla-maradék.
Ja hogy odaadta valakiknek valami buliba a múltkor...
Bill kiszerel, szappanos langyos vizes mosás, zuhany (nem semmi mosogatólé jött ki belőle), csuklótámasz, hangszóró-burkolat detto.
Az optikai meghajtó zárját nem tudtam rendesen kitakarítani, ahhoz rollcage-ig kellett volna darabjaira szedni, szóval az továbbra is ragad
Viszont ha ez nem egy ThinkPad-al történik, nagy valószínűséggel kuka az egész gép. (így is mák, hogy a hűtőventi nem kapott a ragacsból)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest