Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunasgabor
csendes tag
Sziasztok. Van egy mobilnet xxl előfizetésem kb 1,5 éve, azzal nézem itthon a tv-t applikáción keresztül (Sweet Tv). Eddig tökéletesen működött, de tegnap óta csak sd minőségben tudom nézni. Webes elérés esetén nincs ez a probléma. Ha viszont másik szolgáltató mobilnet előfizetésével nézem, akkor minden tökéletes appon keresztül is. Illetve VPN-en keresztül is ok. Arra gondolok, hogy bevezettek valami szűrést az ilyen jellegű tv szolgáltatások applikációjára vagy mi lehet az ok?
-
dajj
csendes tag
Én is kipróbáltam most az ünnepek alatt a sweetet, nekem nagyon bejött! Ezer éves LG okos tv-n is van alkalmazása, fut is frankón, a visszanéző is működik több csatornán is! Sőt még anyámék Hitachi tévéjén is elindult, ez rohadt nagy előny hogy szinte mindenre van alkalmazásuk!
Itthon amúgy one (vodafone) szolgáltatásunk van, lejárt hűséggel még egész jó áron, de már hívogatnak, szerintem kőkeményen megemelik az árát! Ha igen, marad a sweet sztem, ezeknek a bugos vackukra nem vagyok hajlandó fizetni többet!
Összességében én ajánlom bárkinek, próbálja ki! Igen, a tv2-es csatiknál van néha adásszünet a jogok miatt, de pl vicc h megy egy premier league meccs és a szünetben lévő stúdióbeszélgetésnél írja ki az adásszünetet! -
-
totron
addikt
válasz
tobias40 #2493 üzenetére
Nem mindenkinél alapértelmezett az a kör akit erre be lehet vonni, még ha csak pár ezres is. Közös lónak, tudod. Később lehet, hogy nem lesz hova visszamenni szájíz szerint major szolgáltatóhoz vagy csak kedvezőtlenebb feltételekkel. A technológia már mutat egy más irányba is, az érdekek meg az old regulart tartják műsoron. Ne legyen így, éljen soká az OTT (asszem).
Az is lehet, hogy elég nekik neten összevadászott IPTV-listák szerinti kapcsolgatás. -
tobias40
veterán
Amíg megy addig mit veszíthet?
Öszzeállnak 4-en és osztják az éves előfizut.
Nem egy nagy összeg...Graphics:Az 1200-esre senki nem tudta még megmondani a tutit,amúgy meg bereggelsz és 14nap+1hónap ingyen megy aztán adnak egy egyedi árat ,addig eltudod dönteni hogy kell-e vagy nem.
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv!
Véletlen folytán keveredtem SweetTV közelébe.
Igazából keveset tévézünk, plusz már az egyik beltérit sem tudjuk új helyre tenni, így felmerült annak lehetősége, hogy felszámoljuk idővel a szolgáltatói létet és egy korlátlan mobilnetet használva inkább Sweetezünk..
Van-e valami kedvezményers csomagopció, trükk bármi egyéb? Az 1200-as ár sem rossz
, épp visszaolvastam.
-
gyuszos
tag
Két év után lemondtam a Direct One-t, elég volt a sorozatosan el nem induló applikációból.
Anyu 76 éves, neki viszont kellene valami amit este alvás előtt nézne....
Ez a Sweet jó is lenne, bőven tudja amit kell, de ha lehet kicsit olcsóbban....Hálás lennék, ha valaki privátban átküldené, mi a menete az 1200-es árnak...
Köszönöm -
totron
addikt
válasz
Corleone33 #2487 üzenetére
Low budget/modernplatform az egész történet, ilyen értelemben nagy elvárásokra senki nem jogosult. Fáj persze az a kapa hangú AI.* Az egészét nézve nagyon pörög, látszólag megy, jó a kínálat, akár komolyan is lehet venni, a jövőre leszek kíváncsi. Az zavaró, hogy nem mindenki kap ugyanakkora kedvezményt. Ez még egy kérdőjel, hogy akinek nagyon tuti jött ki, annak hogyan.
*Általában a legkisebb intonációbéli eltérésre, természetellenességre is érzékeny vagyok abszolút hallóként, de nemrég szembe jött egy olyan AI-hang, egy felolvasás, amire azt hittem, hogy ember! Félelmetes. Egy jelenlegi átlag AI-asszisztens kommunikációja egyébként egészen tűrhető. Kihallatszik, hogy mi van, de nem fáj. Meg nem is kell mindennek embernek lennie, emberhez megszólalásilag hasonlítania - mondjuk a szinkron a kivétel ez alól. -
4Grider
félisten
válasz
CharlieDrop #2483 üzenetére
Azért lenne furcsa, mert akkor a fentiek miatt újra kellene tárgyalnia a műsorszolgáltatókkal a szerződéseit a kanálisnak. Ráadásul itt néhány ezer (1-2 10000) előfizetésről van szó, erre már nem igazán éri meg fenntartani ügyfélszolgálatot és infrastruktúrát...
-
4Grider
félisten
válasz
CharlieDrop #2481 üzenetére
Az OTT rész a műholdas szolgáltatás mellékága, így az OTT is a 4ig-hoz kerül. Mint ahogy a kisebb kábeltv társaságok felé az elosztás is. Gyanúm, hogy az utóbbi volt a 4ig fő célja a upc direct hazai maradékának felvásárlásával, mivel azokat is szép lassan be lehet majd kebelezni...
-
V.Stryker
nagyúr
Tegnap - ma nálatok is vacakol néha az RTL KLUB?
-
4Grider
félisten
válasz
CharlieDrop #2477 üzenetére
A Directone nem kizárólagos OTT szolgáltató, annyira nem, hogy elsősorban műholdas és kábel elosztó szerződéssel rendelkező szolgáltató. Valószínűleg több eszük volt/dörzsöltebbek voltak, amikor a TV2 csoporttal szerződtek, de a kábeles viszonteladói mivoltuk miatt amúgy sem lettek volna ebben a problémában érintettek.
-
4Grider
félisten
Szokta. Pl. külföldi ip-vel egy csomó streaming szolgáltatónál nem nézhetsz egyes sportműsorokat, pl. forma 1-et.
A jogtulajdonosok bármit kitalálnak és annak az ellentettjét is. A biztos, az olyan online stream szokott lenni, ami valamilyen vezetékes szolgáltatáshoz kötődik, mert ott nem szokták az online jogokat külön kezelni. Pl. Telekom TV Go, MindigTV Go, One tv. Az OTT területen tehát bárhol felbukkanhatnak a jog hiánya miatti blokkolások. -
g0dl
addikt
És ez a jogi macera a sport közvetítéseket is szokta érinteni?
-
urgoz
aktív tag
válasz
nagysandor79 #2468 üzenetére
Nincs több 4K adás a magyar csomagban, csak a tűzhely, meg az akvárium. A lengyeleknél van több is. Filmkínálatban se láttam még 4k-t, igaz nem is nagyon keresgéltem, csak az ingyenesek között.
-
nagysandor79
aktív tag
4k adások melyik csatornán működnek? leltem egy kupon kódot ami egy hónapos. itt van két 4k-s tv csatorna de az csak vicc.
Azt látom hogy előfizetéses, /ezután lesz lehetőség váltani a felbontások között/ meg hogy van próba lehetőség is,de ha nem muszáj nem szeretném a kártyám adatait megadni. -
válasz
M3.Power #2461 üzenetére
Olvass vissza, nem 14 napot kell várni, hanem a 14 nap lejárta után még kb egy hónap, de minimum 2-3 hét.
Miután lejárt a 14 napos próba, még lehet nézni az adást 1 hónapig. Nekem nem dobta fel az app, hanem webes felületre jelentkeztem be egyszer random és akkor ott bedobta az 1900-as ajánlatot. Az 1200-ast nem tudom hogy kell, nekem már ez is megfelel. -
doc
nagyúr
válasz
M3.Power #2459 üzenetére
Ez engem is erdekelne. En most mondtam le (ide is csak az ertesitok lemondasa miatt jottem most
), tekintetbe veve hogy egyre kevesebb musor nezheto egyre tobb problemaval (most mar a TV2-es Csengetett Mylord sem nezheto, ami egesz eddig ment...), nem erte meg a Black Friday akcio sem. De havi 1200-at azert meg forditanek ra. De nem latom sehol hogyan lehetne kapni egy ilyen ajanlatot :-/
Ha jol latom, ehhez aktivalni kell a 14 napos ingyenidoszakot, aztan lemondani? -
csƵ
addikt
Volt itt korábban szó a képarány problémáról. Most az RTL 3-on megy a Családi vakáció első része és 4:3 képaránnyal minden gond nélkül. Ráadásul ma még a minőség is korrekt. Lehet azért, mert volt egy Apple tv frissítés.
-
csƵ
addikt
válasz
Steveboy0624 #2450 üzenetére
Hogy lehet? 26-án jár le a próbám. Full megérné 1200-ért, ha azt nézzük, hogy a telekom 2. box bérlése 1000Ft/hó. LOL
-
tobias40
veterán
válasz
Steveboy0624 #2448 üzenetére
Nekem 1900 ft-t dob be.
A tieddel mennyi eszköz nézhető egyidőben? -
4Grider
félisten
válasz
Steveboy0624 #2450 üzenetére
És minél többször leírjuk, annál nagyobb az esély rá, hogy le fogják zárni az ilyen jóárasításokat, hiszen annál könnyebben megtalálható lesz majd egyszerű keresők használatával.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Steveboy0624 #2448 üzenetére
Vótmá. Le van írva, hogy lehet elérni kuponkód nélkül is.
-
Steveboy0624
újonc
Nem azért hogy dicsekedjek, de nekem az L csomagra 1200,- Ft az előfizetésem. Tökre meglepődtem, amikor egy kuponkód használata során belépéskor felkínálta az app ezt az opciót még novemberben. Éltem a lehetőséggel, rákérdeztem ügyfélszolgálatnál és azt mondták, hogy addig él ez az opció, amíg nem mondom le vagy nem váltok másra. Hát nekem EZ így maximálisan megéri!!!
-
Ha előfizetek abban az esetben tudom apple tv meg sima droidos vonalon is használni?
-
-
Ezek a szerver címek honnan vannak?
Ahogy látom ukrán hostok címei.
Nekem azt írta a support hogy a varsói sweet tv speedtest szerverre mérjek single kapcsolaton sebességet.
Nem lehet hogy nekünk nincs közünk az ukrán hostokhoz? A sweet tv meg amúgy direkt porton elérhető a BIX-en, akkor mik ezek a címek?
Most megnéztem és TamaNET-en is hasonló mint telekom neten, de mindkettőn 35-40ms a Ping bár eléggé ingadozik -
trec12
addikt
Telekomhoz tartozik de minden tekintetben külön cég. Így akár az is elképzelhető, hogy az ismert Telekomos problémák ott nem jelentkeznek.
(Nálunk Digi mellett ők érhetők el, de Digihez képest min. dupla áron szolgáltatnak. Környező településeken szinte csak ők vannak ott még drágábbak. Erre felé mindenhol HFC a hálózatuk.) -
Már előre parázok, balatonlellén, mi lesz egy viszonylag noname szolgáltatónál /VIDANET/
-
-
devast
addikt
Csak mellesleg megjegyzem, hogy utóbbi időben a telekom routing/peering problémája kihat a sweet.tv-re is. Csúcsidőben szakadozik a stream, amennyiben éppen az adott csatornát az alábbi valamelyik ip-n levő sweet szerver szolgálja ki:
Tracing route to 178-209-82-13.mytrinity.com.ua [178.209.82.13]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms HAWAII.albi [10.12.1.1]
2 1 ms 2 ms 1 ms lo1.esr0-gyor.net.telekom.hu [145.236.238.115]
3 6 ms 6 ms 6 ms 145.236.133.100
4 6 ms 6 ms 6 ms 81.183.3.155
5 14 ms 11 ms 15 ms 80.156.161.104
6 12 ms 12 ms 12 ms 217.239.40.134
7 * * * Request timed out.
8 12 ms 12 ms 12 ms win-bb1-link.ip.twelve99.net [62.115.114.184]
9 23 ms 24 ms 23 ms ffm-bb1-link.ip.twelve99.net [62.115.137.202]
10 * * * Request timed out.
11 132 ms 135 ms 137 ms 62.115.53.3
12 134 ms 138 ms 137 ms 178-209-82-13.mytrinity.com.ua [178.209.82.13]
vagy:
Tracing route to 178-209-82-53.mytrinity.com.ua [178.209.82.53]
2 2 ms 2 ms 2 ms lo1.esr0-gyor.net.telekom.hu [145.236.238.115]
3 6 ms 6 ms 6 ms 81.183.3.32
4 7 ms 7 ms 7 ms 81.183.3.163
5 13 ms 13 ms 12 ms 62.159.61.98
6 * * * Request timed out.
7 11 ms 11 ms 12 ms win-bb2-link.ip.twelve99.net [62.115.114.182]
8 23 ms 22 ms 22 ms ffm-bb2-link.ip.twelve99.net [62.115.138.22]
9 * * * Request timed out.
10 129 ms 129 ms 135 ms vangroup-ic-378499.ip.twelve99-cust.net [62.115.53.2]
11 135 ms 140 ms 138 ms 178-209-82-53.mytrinity.com.ua [178.209.82.53]
De pl érdekes módon ha tőle jön a stream akkor más az útvonal, és oké:
Tracing route to 178-209-82-12.mytrinity.com.ua [178.209.82.12]
2 2 ms 1 ms 1 ms lo1.esr0-gyor.net.telekom.hu [145.236.238.115]
3 6 ms 6 ms 6 ms 145.236.133.100
4 6 ms 6 ms 6 ms 81.183.3.153
5 11 ms 11 ms 11 ms 80.156.161.104
6 12 ms 11 ms 11 ms vie-sb6-i.VIE.AT.NET.DTAG.DE [217.239.40.142]
7 130 ms 139 ms 135 ms 178-209-82-12.mytrinity.com.ua [178.209.82.12]
Írtam supportnak, bár nem tudom a tenyeres talpas level1-es mit fog tudni ezzel kezdeni...
-
mexel
veterán
Sziasztok. Az miért lehet hogy a sweet egy eszközön enged belépni, működik, és egy másikon is szeretnék de ott errort ír. Csak ez a 2 eszköz van amire belépnék
-
Na jól van akkor csak használható lesz ez. Igazából nekem a nyaralóban levő tv hez kell, szóval nem állandó lakhely...
1stVikman: biztos van rajta csak nekem nincs kábel a tv körül szóval csak a wifi játszik.
-
NyMRooD
őstag
Nekem 807/12 van ugyan ebben a méretben, az app tökéletesen működik, a kép minőség szempontjából azért látszik 1080p esetén is, hogy nem 4K, de ez így van LG ips tv-n is, azon volt anno upc kábel és telenor mytv is, nem érzem azoktól rosszabbnak. De van próba időszak, szóval szvsz teszteld le.
-
SAjna nincs más opció, csak wifin tudjuk majd használni.
Ez a TV: PHILIPS 55OLED819/12 OLED Ambilight 55 nah mindegy, akkor úgy látom puding próbája az evés lesz.
Le kell teszteljem, melyik fog beválni. -
4Grider
félisten
Minőségre nekem a MinDigTV Go jött be a legjobban, de iszonyat gáz az androidos appja. Közel használhatatlan. Az ittott egyszerre egy tv-n futtatható. A Directone minősége rosszabb mint a sweet-é, de a leghasználhatóbb az appja.
És nekem nagyon nem jött be egyetlen tv wifi adaptere sem, a tv-k ethernet adapterét kell használni, az a tuti. -
totron
addikt
Fos, de legalábbis kompromisszumos mind, a Tarr az igazi minőségre. A többihez kell az értelmezhető képjavító/skálázó algoritmus, ami ugye tv-függő. De ezt te tudod, te ismered a tévéd, meg magad, hogy általában milyenek az igényeid. Nem rossz a Sweet, nemzetközi. Ennek ellenére túl nagy időtávra nem terveznék vele. Van amíg van.
-
Hi all,
Bele olvasgattam a topikba de csak bizonytalabb lettem. 55colos philips 4k android tv re szeretnék valami ip tv előfizetést. 2 Tv lenne használva.
Mi a helyzet ezzel a sweet-el? Érdemes kipróbálni?
Látom van aki a direct onera esküszik meg van aki az ittott Tv re...
Wifin kapcsolódik a tv az 500as netre. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok,
Regisztráltam sweet.tv-emre, de csak ez a 6 adás van. Mitévő legyek? -
zoltanha
csendes tag
Sziasztok !
Az ingyenes TV válogatások is nagyon jók, mert ha szeretsz egy tematikájú műsort akkor elég sokáig tudod azt nézni. Igaz a magyar nyelv néha olyan mintha valami Google fordító lenne.
-
urgoz
aktív tag
válasz
boborján2 #2408 üzenetére
Nem tudom, hogy más szolgáltatóknál hogy van, mert nekem csak ez van. De volt régen Telenor MyTV-m, abban meg tudták oldani. Igaz nem dinamikusan változott a felbontás, hanem bele volt kódolva a kép két oldalába a két fekete csík 4:3 SD adásnál is, pont úgy, mint a HD adásoknál. Hogy már így kapták a tartalomszolgáltatótól, vagy ők kódolták bele, azt nem tudom, de sose volt a képaránnyal probléma. Nyilván ez kevésbé elegáns megoldás, mint a dinamikusan változó képarány beállítás, mivel az amúgy is alacsony felbontás mellett egy csomó kihasználatlan pixelünk lesz, de a semminél jobb. A semminél pedig még az is jobb lenne, ha lenne egy gomb, amivel válthatna a user manuálisan az appban. De itt még erre sincs hajlandóság, te meg csak nézd a köpcös, lapított fejű embereket a balázssóban...
-
boborján2
senior tag
Ismét képarány kérdés.
Szakértő válasz a technikai csapattól:
"Vannak bizonyos csatornák ,amelyeken egyes műsorokat más képaránnyal sugaroznak és ennek a képarányán nem tudunk változtatni"
Újra bebizonyították ,hogy amatőrök társulata üzemelteti ezt az egészet
-
Vasárnap este 5 perc alatt válaszoltak az e-mail-re.
Most speedtestről kérnek képet úgy hogy a sweet tv varsói szerverére mérek single kapcsolattal az Apple TV-ről.Most egy újabb e-mailben videót is kértek a hibáról. Azt még nem tudom hogyan fogom kivitelezni lévén hogy random jön elő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest