Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajj
csendes tag
Na az első probléma, amit jeleztem is nekik ők meg tovább a küzpontba: Sport1 helyén monoszkóp, a dartsnak lőttek!
-
gabo89
senior tag
válasz
hdavidka #2597 üzenetére
Köszönjük szépen! Elő is vettem a porosodott Raspberry Pi-met.
Először azt hittem, hogy a Sweet.TV addon az IPTV Simple Client addon-t használja, és a sweet.tv addon-nal kell nézni az adást, (mert lehet,) de aztán rájöttem, hogy a sweet tv addon a hozzáféréshez kell. Ugye jól értem?
És sweet addon-t onnantól már meg se kell nyitni, megy a háttérben?
Más kérdés, remélem nem kérdezek butaságokat: Én az addon ZIP-et a weboldalról szedtem le.
Ha a Github oldalt berakom (így) a repóba, automatikusan frissíti az addon-t? -
hdavidka
csendes tag
Bekerült az IPTV Simple catchup funkció támogatása is, mostmár a műsorújságból is elérhetőek a korábbi tartalmak, amit egy élénk zöld pötty jelez az egyes műsoroknál.
https://github.com/david-hazi/plugin.video.sweettv/ -
Cufter
tag
Nekem holnap jar le a 14nap. Varjam meg mig a tv-n valamit feldob? Vagy probaljam valahogy lemondani? Kartyat mar inaktivaltam, uh nem fog tudni vonni hacsak nem aktivalom addig/ujra.
-
vampire17
addikt
Sok lehetoseg van, pl Plex-hez , vagy barmi hasonlohoz.
Ezzel lehet integralni is: https://github.com/Threadfin/Threadfin
-
dethroner
veterán
Hello!
Nézi most valaki az arena4 csatornán a bundesliga meccset? Ha igen, nálatok is rendszeresen, szinte félpercenként megáll a műsor?
-
bigrob
őstag
válasz
enginev3.0 #2575 üzenetére
És maradni fog az az 1200/1900-as havidíj amíg le nem mondom?
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm ajánlotta ezt a sweet.tv-t, állítása szerint neki bedobta a próbaidő után, hogy 1200 forint a havi előfizu amíg le nem mondja.
Ez valós lehet, illetve milyen okosság van minél jobb csomag ár kiharcolására? -
M3.Power
kezdő
Ma reggel be tudtam húzni az L csomagra az 1900-as ajánlatot.
-
g0dl
addikt
Megvilágítaná nekem valaki, hogy mit jelent az 1 előfizetés 3 címre a sweet.tv-nél?
Illetve hogyan értelmezendő ez a 4 készülék egyidejű használatával? Azt gondoltam 4 készülék, aztán az én dolgom, hogy honnan nézem (mobilról akár utazás közben).Sajnos a honlap szövegei erősen gépi fordításúnak tűnnek, és félreérthetők. pl "Kezeld könnyedén a csatlakozásokat a SWEET.TV Szekrényen keresztül - csatlakozz vagy válassz le erőfeszítés nélkül."
-
csƵ
addikt
Nézem a kézi VB-t, nagyon reklámozzák a waipu.tv-t. De elvileg csak német adások. Kiváncsi vagyok, lesz-e belőle magyar.
-
vampire17
addikt
Gondoltam megosztom, jatszottam vele kicsit
Őt használtam: https://github.com/Threadfin/Threadfin
Itt a legujabb m3u8 geneator, elkertem a keszitotol: sweet tv 1.9
-
totron
addikt
Miért létezik a Sweet tv? Valaki világítsa meg.
-
ballersa
csendes tag
Szia.
Nekem nagyon bejön a sweet tv!
A kép alapján nem világos számomra,hogy akkor 1 perc M1HD nézése milyen adatforgalommal jár?
Azért lenne fontos,hogy ha olyan helyen vagyok ,hogy nincs korlátlan netem,akkor milyen adatkerettel számolhatok? Illetve min savszélességgel lehet számolni a zavartalan műsornézéshez?(Mobilnet is elég gondolom)Köszi.
-
vampire17
addikt
-
jbl
senior tag
Létezik sweet.tv m3u generátor? amivel a saját előfizetésemből generál egy .m3u listát. és azt be tudjam importálni ide [link] hogy nézhessem a tévére telepített programmal.
Na akkor lenne öröm boldogság.
-
tobias40
veterán
válasz
enginev3.0 #2551 üzenetére
Ha már tv akkor a sat beltérim által adott csatikat is belehet tenni a Plex-be?
Egy enigma2-es beltériről van szó!Ha sikerrel jársz akkor kérlek oszd meg azt is a sweet tv-vel kapcsolatban...
-
vampire17
addikt
válasz
enginev3.0 #2551 üzenetére
Elv lehetne. De nem direktbe, hanem iptv-kent.
Ilyesmit keress: https://github.com/Saros72/IPTV-Web-Server (persze olyat ami egy fokkal up to date-ebb
)
Itt is van valami:
-
enginev3.0
félisten
Sweet tvt nem lehet plexhez hozzáadni?
-
adolfo01
tag
válasz
hdavidka #2548 üzenetére
Kiprobáltam,este lekapcsoltam a tv-t ,úgy ,hogy nem léptem ki a sweet tv addonból ,csak az elő adatfolyam nem ment,csat a csatorna kinálatig leptem vissza!
Reggel tv be és előjött a sweet tv csatornakinálat, rányomtam valamelyik tv csatornára és azonnal elindult.
Ki-be kapcsolás között 10-11 óra is eltelt...
Ez így rendben lenne..... -
adolfo01
tag
válasz
hdavidka #2548 üzenetére
Evidensnek tünik,hogy video folyam nélkül kissebb a net fogyasztás,mint azzal ,kikapcsolás esetén! Tehát akkor mindenképp célszerű nem elinditani valamelyik csatornát a kikapcsolás idejére,ha nincs korlátlan net!
Ezt igy próbaltam korábban az appal(este ki reggel be a tv),de ezzel az addonnal még nem! -
hdavidka
csendes tag
válasz
adolfo01 #2547 üzenetére
Hát ha minden igaz menni fog ki-bekapcsolás után is. 3 órára ad tokent a rendszer, ezt kell frissíteni egy másik tokennel, ami úgy tűnik statikus (amikor megcsinálod a logint megkapod és nem változik). Ha ma éjszaka megy és holnap reggel is indul, akkor nem lesz gond, tesztelni kell.
Nálam a kodi mindig fut, videó nélkül, így nálam működik, de a teljes kikapcs->várakozás több, mint 3 órát->visszakapcs folyamatot még sose teszteltem. -
adolfo01
tag
válasz
hdavidka #2546 üzenetére
Szuper!
Remekül.működik! Köszi szépen!Olyan kérdesem lenne meg,hogy a nejem nem egy ip szakember...
ha bekapcsolva hagyom a sweet tv a boxon ,de kilepek a tv kikapcsolásával majd valamikor újra bekapcsolom a tv akkor a kepernyőn a sweet tv jelenik meg,gondolom addig netet zabálja!
De ha kilepek az adott adóból és csak a műsorlistat hagyom(nem kiválasztva valamelyik adót),akkor az minimális netet fogyaszt gondolom,legalábbis ahhoz képest,hogy valamelyik csatornan hagyom.
Ez arra az esetre lenne érdekes,ha nincs korlatlan netem(külföldön,stb).
Jól gondolom?Ugyanis az lenne a lényeg,hogy tv ki -be,de a sweet tv induljon.... a HDMI forrason hagyva....
Vagy más jó megoldást tudsz ezügyben?Köszi.
-
hdavidka
csendes tag
Ha felrakod az addont és megnyitod, a menüben a login lehetőség ad kódot, ezt kell a mobil app-ban vagy a weblapon megadni.
https://sweet.tv/hu/cabinet
Profil -> Eszközeim -> Nézd TV-n: Csatlakozási kód, majd aktiválás, oda beírod amit kiír az addon és kész.
-
hdavidka
csendes tag
Sziasztok!
Sweet.tv kodi addon:
Az első verzió óta előjött pár gyerekbetegség, a mostani már elég stabilnak tűnik.
Bekerült pár javítás, amik főleg az EPG generálást érintik. -
boborján2
senior tag
válasz
CharlieDrop #2541 üzenetére
Az valszeg pillanatnyi adat.
Megtévesztő kép, kár volt így bedobni.Az össz adatmennyiségből visszaosztva kb annyi jön ki amit vampire17-nek a kodi mutat.
-
boborján2
senior tag
válasz
CharlieDrop #2537 üzenetére
17.6 az hogy jött ki neked?
Sehogy nem adja ki a matek.
-
kano
nagyúr
Spíler1 FA Cup. Van studio elemzés a félidőben.
-
trec12
addikt
Tegnap kíváncsiságból az RTL HD csatornát ide-oda kapcsolgattam a Digi kábeltévé és a sweet tv között. A Digi képe láthatóan szebb volt pedig az is le van tömörítve 4-5 Mbit-sec-re. Ezzel együtt is nem rossz a sweet tv. Simán élhető de ha csak az fps-en javítanának miden csatornán akkor még jobb lehetne...
-
jbl
senior tag
Match4
1 perc
-
jbl
senior tag
M1 HD
1 perc adat mennyiség:
-
boborján2
senior tag
válasz
CharlieDrop #2530 üzenetére
Ehhez nem kell kodi meg semmi extra.
Chrome is megmondja a fejlesztői eszközökben.
Megnézed pl. 1perc (ha több perc akkor pontosabb a mérés) alatt mennyi az annyi és számológép. -
devast
addikt
Maga a tv adás mindig interlaced (i) formátumú. Viszont kb minden online videó/stream az progresszív (p). Tehát amikor a sweet-től te p-t kapsz, akkor azt ők az i-ből állítják neked elő (deinterlacing). Sokféle deinterlacing technika van, a legjobb általában ha ezt ráhagyod az adott tv készülékre ( értsd: hdmi-n i jelet adsz neki, aztán megoldja). Ez sweet-nél nem opció, viszont a többi technika közül sem a legjobbakat használják.
-
kano
nagyúr
-
devast
addikt
válasz
vampire17 #2524 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy bőven van hova fejlődni, és alapvetően nem a bitrátával. Ha a sávszél maradna, de pl AV1-be is kódolnának, az hatalmas minőség ugrás lenne. Ugyanígy, ha 50p-be kódolnák az összes csatornát az is. Láttam egymás mellett régi telekom iptv-t, meg sweet.tv -t, ugyanazt a csatornát, és nem kicsit jobb a telekomos. Az összes csatorna 50i-ben van terjesztve.
-
vampire17
addikt
Szeretem a Kodi Plugint, mert szepen kiirja, epp mennyi bitrataval jon a cucc! ("O" betu) Fejlodik szepen a sweet, egyre tobb csatorna mar 5.5 Mbit el jon (AXN HD, RTL...)
A 4.7 ahogy latom mar alap lett a HD adasoknal (regen 3.7 volt az alap)
Osszehasonlitaskepp pl a Max bitrataja olyan 7-8 mbit korul van 1080p tartalomnal, tehat meg van hova fejlodni, de mar igy is szep elore lepes
-
jbl
senior tag
Valahogy ki lehet kapcsolni vagy jelszóval védeni a filmek kölcsönzése vagy vásárlása lehetőséget? mert a gyerek már vásárolt egy gombnyomás volt az egész.
-
CharlieDrop
veterán
TV2 csatornák, pl. Spíler 1-2, de itt a többi is. A többit nem fogod egy 20 centis vezetékkel.
-
jbl
senior tag
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de a TV2-őt meg az RTL-t egy darab 20cm vezetékkel lehet fogni ingyen.
-
urgoz
aktív tag
válasz
vampire17 #2513 üzenetére
Szerintem erre nem lesz megoldás, amíg az összes OTT szolgáltató ki nem paterolja a TV2 csatornáit. Igaz, nem nagy piac, pár tízezer előfizetés, de egyrészt presztizsveszteség, másrészt nem hinném, hogy a jogdíjak többe kerülnének, mint a szolgáltatóktól beszedett sugárzási díj, és ők is zsebre dolgoznak.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,csatorna kiosztást hol lehet találni?
Megvan -
vampire17
addikt
válasz
adolfo01 #2512 üzenetére
Ezerszer kivesezett téma de:
- nem a sweet korlátoz , a csatorna nem veszik meg az ott jogokat
- a többi ott szolgáltatónak ugyanúgy ki kell takarni az adást . Pl a tv go is takar. Aki nem takar , az kitrukkozi a dolgot , kamu műholdas adassal (direct one) meg több éves szerződéssel ami miatt nem látszik ott nek(yettel) -
adolfo01
tag
Kifejezetten jó lenne maga a sweet tv app. Csak az a bökkenő,hogy a legváratlanabb helyzetekben,mikor pont egy műsort nézne az ember,kiirja,hogy szerzői jogok miatt nem nézhető! Ez így élvezhetetlen,megbízhatatlan!
Nem lehúzni akarom a sweet tv-t ,mert tényleg jó,de vannak sorozatok amelyet nem lehet nézni,TV2,RTL,sportközvetítések,stb.És az a bökkenő,hogy nem is lehet előre tudni,csak egyszer kiirja,hogy a tartalom nem elérhető! Ez így vicc!!!!
Van esély,hogy ez változzon? Az lenne az igazi áttörés....
Érdekes Telekom Go,One,anno Digi Online,Direct One,Yettel tv esetén nem tudok ilyen korlátozásokról....
Igaz,picivel magasabb áron vannak,de ott nincsenek jogdíjak miatti korlátozások? -
hdavidka
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a Sweet.TV-t, egyelőre eléggé tetszik. A mindennapokban Kodi-val szeretném használni, de az elérhető addonok elég instabilak voltak, ezért nekültem és csináltam egy fixet a meglévő verziók alapján:
https://github.com/david-hazi/plugin.video.sweettv
A TV kódos belépést használja, fél óránként kér új tokent és frissíti a műsorújságot (epg.xml) is, így kényelmesen integrálható IPTV Simple kliensbe.
Használjátok egészséggel, pár napja tesztelem és teszi a dolgát, nem lép ki, mindig pöccre indul. -
urgoz
aktív tag
Mondjuk ezt a letiltott stúdióbeszélgetést végképp nem értem... Az ok, hogy megmutatják a helyzeteket, gólokat, de hát a közvetítésre megvan a jog, maga a stúdióbeszélgetés meg saját gyártás. Vagy ennél kacifántosabb a jogi helyzet?
-
dajj
csendes tag
válasz
CharlieDrop #2502 üzenetére
Mennek amúgy frankón, csak a szünetben lévő stúdió beszélgetés nem! Meg a tv2-s csatornákon nincs visszanéző funkció, de pl eurosport, sport tv-n van!
-
jbl
senior tag
Sziasztok letöltöttem a LG tv re az appot. bejelentkeztem még az elején próbáltam tehát nagyon régen. BÁMMM és kaptam az ajánlatot 1900Ft az L csomag ameddig le nem mondom.
Az eddigi kábel tv előfizetésemet (6700Ft) a mai nappal le is mondtam. viszlát vodafone
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)