Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Tapasztaltatok olyat, ha sokáig nézek egy adót, akkor elveszti a fonalat. Egy idő után nem reagál a TV távirányító parancsaira, később leáll a lejátszás, és belefagy.
Egy Apple TV van rádugva a TV-re, a TV távirányítójával szoktam vezérni. Amikor így leakad az app, csak az ATV távirányítójával tudok kilépni belőle. Az app verziószáma 2.23.0 -
werestom22
újonc
Sziasztok!
Újabb fejezet a Sweettv saga letiltás szappanoperában:
Vasárnap se szó se beszéd megszűnt a tiltás.
Fogalmam sincs mi eredményezte, de ismét van minden...
Remélem így marad.
Próbálom a KODI-t hanyagolni...
Csak hogy tudjatok róla -
urgoz
aktív tag
válasz
Koncipappa #3364 üzenetére
Megy még. Lejárt előfizuval próbáld, vagy regisztrálj új fiókot.
-
devast
addikt
-
artad
csendes tag
válasz
werestom22 #3352 üzenetére
Írj nekik e-mailt, szerintem meg kell indokolniuk, hogy miért tiltottak le.
Van .hu és .com e-mail címük is. Lehet, hogy érdemes mindkettőre írni, hátha az egyik társaság értelmesebb, mint a másik... -
válasz
werestom22 #3356 üzenetére
az én értelmezésem szerint semmi nem tiltja az ászf-ben "saját" kliens használatát.
-
1stVikman
senior tag
válasz
Santi22 #3360 üzenetére
Én 2 évet használtam éves előfizetéssel, gond nélkül.
Közben volt, hogy nővérem Ausztriában, húgom Magyarországon én meg Szlovákiában használtuk. Amúgy írták is, hogy 3 címen lehet egyszerre.
[kép]
Most 1 hónapja az olcsó havi csomaggal használom, kodi kliensen is be van állítva. Rendesen látszik a bejelentkezett eszközök között, szóval nem hinném, hogy ez probléma lenne. -
Santi22
aktív tag
válasz
vampire17 #3353 üzenetére
Kuponozásért biztos, hogy nem. Több, mint fél éve használom így és szerintem sokan vannak még innen, nem hallottam róla, hogy valakit is kiraktak volna ezért.
Ők biztosítanak legális lehetőséget arra, hogy ingyen használhassák a szolgáltatást, nem a te hibád, ha élsz vele.
A kliens viszont lehet probléma a szabályzatuk szerint, bár szintén sokan használják itt úgy és nem lettek még bannolva, úgyhogy érdekes. -
urgoz
aktív tag
válasz
Hát ez bosszantó... Úgy látom, hogy nem érdemes éves előfizetést kötni, mert azokat szívatják. Tavaly nekem is volt egy problémám, amit már majdnem rendeztem az üfsz-al, de amint kiderült, hogy éves előfizetés, már nem voltak hajlandóak foglalkozni vele.
Amúgy egy valamirevaló szolgáltató először figyelmeztet, ha valami nem kóser, aztán tilt.... Ha már teleszarják az e-mail fiókot a hírlevelükkel, akkor plusz egy e-mail igazán beleférhetne. -
hdavidka
csendes tag
válasz
werestom22 #3356 üzenetére
A kodi kliens nem hivatalosan támogatott kliensük, így minden joguk megvan megvonni tőled a szolgáltatást.
Regisztrálj egy új email címmel és az 1-2 hónapos ingyenes L csomag és a +1-2 hónap kuponozás után menj a havi 1200-as csomaggal tovább. -
werestom22
újonc
válasz
vampire17 #3353 üzenetére
Talán az egyetlen "bűnöm" a KODI kliens használata amit Xiaomi S Box okosítón használtam.
Nem gondoltam arra, hogy ezzel szabályszegést követek el...
Kuponkódot nem használtam.. Az évvégi akció során én balga kifizettem 29400 forintot előfizetésként, most pedig kidobtak... -
4Grider
félisten
válasz
Nem nagyon olvastam még ilyet itt a topikban, márpedig vagyunk egy páran. Sejtésed sincs, hogy mi lehetett az ok?
-
vampire17
addikt
válasz
Egy kerdes. Nem hasznaltal semmilyen, itt megosztott kuponkodot? Esetleg nem hasznaltad a Sweet et valamilyen nem hivatalos kliensel? (Kodi, plex, hasonlo...)
Esetleg nem osztottad meg "csaladdal" ismerossel az accountod? (tehat tobb IP cimrol is volt hasznalva)
-
werestom22
újonc
Sziasztok!
Valaki szembesült már azzal a sweet tv részéről, hogy letiltották a profilt mondván megsértette a felhasználási feltételeket???
NEM szegtem meg semmilyen feltételt, pusztán annyi volt a bűnöm, hogy éves előfizetést indítottam 2024.11.28.tól és tegnapi nappal letiltásra kerültem.
A chates ügyintéző nem indokolta a letiltás mibenlétét...
Buktam az előfizetés több mint a felét...
Életemben nem fordultam még fogyasztóvédelemhez, most megtettem! -
1stVikman
senior tag
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, akkor nem egyedi probléma.
Kezdtem összefüggést keresni abban, hogy most járt le az 1 éves előfizetésem, és kipróbáltam az egyik olcsó havidíjas promokódot. -
pkaresz
őstag
Én ezért mondtam le, nem sokat néztük igaz, de amikor igen akkor itt is jöttek ezek a problémák. S nem is 1200Ft volt. 3600
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Másnál is előfordul mostanában, hogy kockásodik/szétesik es ugrik a kép pár másodpercre?
Olyasmi, mint amilyen a kódolási hiba szokott lenni, de mostanában valahogy sűrűbben észrevettem.
Film +, viasat3 meg nem tudom még melyik csatornán is tapasztaltam, pl.ma délelőtt a Monk alatt cool - on. -
trec12
addikt
válasz
gyogyeger #3338 üzenetére
Szerintem az új L csomagod az érvényes amire vissza álltál. Úgy vettem észre arányosítva számolja a különbséget. Én is átálltam egy másik L csomagra ami olcsóbb a régebbi drágább és így pozitív az egyenleg mert a fennmaradó napokat ugye nem használtam el a drágábból az új meg elindult, fizetve lett. Elvileg ennyivel kevesebb lesz a következő fizetendő. A számla forduló is újra indult az új L csomaggal. A számokból ez jön ki de tuti majd az lesz ha látom is mit vonnak majd.
-
gyogyeger
csendes tag
Sziasztok.
Nyomkodtam a telefonom.("jó kedvem volt")
"L" csomagról "M" csomagra váltottam, majd vissza "L" csomagra. Szépen levonta két manővert. A második számla ("L" csomag) csak 1000ft. Most akkor ennyi lesz havonta? -
takacska
csendes tag
PC-n kell a kodi hdavidka pluginjével, a böngészős tv nézés eléggé szükségmegoldás főleg a távirányító miatt. A távirányító app nagyon jól működik, letisztult, reklám meg minden mentes. Telefon képernyőjén a csatornák logója is megjelenik az aktuális műsorral, a műsorújság is elérhető. Helyi tartalmak is kezelhetők. Beállítás egyszerű, engedélyezni kell a kodiban a használatát, egy hálózaton legyen a kodit futtató gép és a telefon, megtalálják egymást. Nagyon reszponzív. Egérrel is lehet a kodit használni de kényelmetlen.
-
1stVikman
senior tag
-
hdavidka
csendes tag
L csomag - 1200-ért
https://sweet.tv/tariffs?offer_id=2590
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync