Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
Pozitív hogy van archívum...
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #3094 üzenetére
Nem nyerte el a bizalmamat az Antik tv.
Weben olyan lassú mint a csiga... -
4Grider
félisten
válasz
szaboi6512 #3094 üzenetére
Azt nem értem, hogy próbára valaki sajnál 6000 Ft-ot, de egy évre kifizet 72 ezret...
-
zelikocc
senior tag
válasz
vampire17 #3080 üzenetére
Én a HD adásokat teszteltem direkt pár percig és a gyors váltásoknál lehetett látni a kockásodást, ellenben a sweetnél amióta bitrátát emeltek, azóta nem nagyon szoktam észre venni. (Az Apple TV gigás kábelen van bekötve) De ez egyébként engem nem is zavarna, hiszen ez csak TV, ennek soha nem lesz olyan minősége mint egy Netflixnek.
Mivel a Sweetnél is voltak ilyenek, ezért is írtam hogy nem veszek észre különbséget minőségben. Kb ugyanaz.
Persze nincs kizárva, hogy a jövőben jobb lesz, de ezért az árért akkor sem kell. Nem azért mert nem tehetném meg, hanem azért, mert nekem annyit már nem ér. Összességében nagyon keveset nézünk TV-t.A Telekomos netet szerencsére már eltakarítottam, így nincs is gond a peeringgel.
-
-
-
zelikocc
senior tag
válasz
vampire17 #3073 üzenetére
6000 ért havonta? Köszi, akkor inkább nem nézek TV-t.
De most már végre van Apple TV appjuk, eddig nem volt.
Gyorsan kipróbáltam, 5 percet lehet nézni ingyen a csatornákból. Semmit nem veszek észre minőségben különbséget, az app pedig még elég fapados. Vissza tekerni nem lehet így, gondolom azért, mert nincs fiókom.
Plusz a Comedy Central ott sem HD, így nem is nagyon izgat -
urgoz
aktív tag
Elsősorban stabilitást várok, de ha mondjuk egy BL meccs előtt azon kell izgulni, hogy az 5 perc színcsík - 1 perc adás probléma megoldódik-e a meccs kezdetéig a Sport1-en, akkor fel tud menni az emberben a pumpa. Vagy ha mondjuk nézel egy filmet, és a film vége előtt 10 perccel jön ez elő...
Hogy valami pozitívat is mondjak, örömmel konstatáltam, hogy egy ideje már a böngészőben is a beállított sorrendben jelennek meg a kedvenc csatornák. -
boborján2
senior tag
+1
És a legelszomorítóbb az ,hogy a hivatalos valaszuk a képarány problémára az, hogy nem tudnak vele mit kezdeni , ők így kapják a tv adást.
Nem ,nem a levelezős kislány mondta , hanem a technikai csapat akinek továbbította a problémámat.Legalább nem kamuznak , mert mondhatta volna azt is hogy keményen dolgoznak a megoldáson (mások legalább ezt kamuzzák) , de sweeték lazán leírják hogy ez ilyen ,ebben ennyi van és kész.
-
urgoz
aktív tag
válasz
4Grider #3071 üzenetére
Nem csak peering okozta sávszél bajok vannak a sweet-nél, hanem azért hosszú a lista. Kezdve a random színcsíkos adáskimaradásokkal, a képarány problémákon át a blokkosodások, valamint a tv2 csoprot korlátozásain keresztül hosszasan lehetne sorolni. Persze vannak extrák is, de ha az alap gyenge lábakon áll, akkor sovány vígasz az egyre inkább megnyírbált visszanézhetőség, az AI narrátoros doku-ismétlőcsatornák, és pár 10+ éves B kategóriás ingyen film.
-
vampire17
addikt
válasz
zelikocc #3069 üzenetére
Van azert alternativa, ott van pl az Antik TV. Az is egesz turheto. Minosege sztm picit jobb mint a sweet, (nekem az FPS jobbnak tunik pl, illetve ok hevc-ben adjak a streamet)
Viszont Telekom iranybol brutal xar a peering, meg a sweet nel is rosszabb... Konkretan 3 masodpercenenkent akad, a nap minden szakaban. VPN el amugy kivedheto.
Illetve TV2 csatornak egyaltalan nincsenek. (ok igy oldottak meg a kitakarast
)
-
boborján2
senior tag
-
mcll
senior tag
Igen ettől tartok én is. Én mindig év végén veszek éves csomagot, akkor mindig 50%-al olcsóbb, így meg durván megéri.
És most hogy a One összeolvadás (Voda, Digi, stb) megtörtént, igen sokan menekülnek és vagy a T-hez (csömörből vödörbe), vagy máshova, de sok alternatíva nincs ugye, így a végén sokan a Sweetnél landolnak. Kíváncsi volnél az efiszámokra hogy alakultak az elmúlt időszakban.
-
totron
addikt
Ez volt a tippem, hogy ott van az, csak a többség nem hallja. A Sweetnél előfordul ilyen. Szoktak reszelgetni, jár a fejsimi, de pro történetet se várj. Mindent egybevéve elfogadható a szolgáltatás, de mindig itt forog a kérdőjel, hogy ér mikor véget, meddig engedik a nagyok.
-
mcll
senior tag
Viasat History HD, leginkább ezt nézem. Most per pill tényleg rendben van a hang. Az tényleg lehet hogy a szinkronstúdióba lett elrontva valami egyes műsoroknál.
Hallásom rendben van köszi (amúgy hangmérnök vagyok, emiatt is kicsit túl érzékeny vagyok ilyenekre).Eszközök is ok, mert olyankor az összes eszközön hallani a hibát.
-
cigam
titán
Na de melyiken? Az AXN-en pl. 256kbps a hang stream. Ugyanakkor a sávszélesség nem jelent semmit. Az csak egy lehetőség, és lehet benne olyan stream is, ami előtte 64kbps volt, de maga a műsorgyártó, vagy az adott szinkron stúdió is elronthatta a hangot.
Plusz az sincs kizárva, hogy az eszközeid, vagy a hallásod lett problémás. -
mcll
senior tag
Az utóbbi időben elég sok csatornán elég rossz lett a hang, mintha alacsony bitrátával menne, cicereg, főleg az "sz" betűknél hallható. Kezd idegesítő lenni.
-
Dave1984
őstag
Sziasztok, előfizettem a sweet tv re. Az a kérdésem, hogy minden hónapban automatikusan vonják a havidijat vagy nekem kell utalni?
-
Cufter
tag
Mozi+ mindenkinel lenyegeben folyamatosan kek feliratos?
-
Luc22
csendes tag
Ma nagyon kockásodik az adás, ami eddig volt jellemző. Németország és Telekom hálózat, de korábban tényleg nem tapasztaltam ilyen kockásodast.
-
-
boborján2
senior tag
Ma eldőlt ,hogy ez volt az első és utolsó sweet.tv fizetett honapom.
Kérdésem az ,hogy a weboldalon is le kell mondani a megújítást, hogy ne keletkezzen "tartozás" , vagy elég ha a paypal-ban törlöm?
-
mQWeXgsf
aktív tag
Köszi
-
hedgehog
senior tag
válasz
mQWeXgsf #3042 üzenetére
Igen, abszolút. Ez a másodlados tévénkbe van dugva, ezért ritkábban nézzük ezen, viszont a nyaralásra ezt szoktam bedobni a bőröndbe, nincs vele gond.
Én egyébként azért is szeretem, mert a távján van infra, és teljesen jól lehet vele ki-bekapcsolni a tévét és hangerőt állítani, úgyhogy gyakorlatilag nem kell két távirányító. -
mQWeXgsf
aktív tag
Hi! Valaki használ ilyet sweet-hez, megy vele rendesen?:
Google Chromecast + Google TV 4K (GA01919/20/23) -
cigam
titán
Az AXN visszajátszó, többféle felbontásban is elérhető, ha a forrás is HD volt:
1920x1080
1280x720
854x480
Az, hogy nektek eddig csak 720p volt, az adott klienstől függő bellítás lehet, vagy egyszerűen az adott műsorszolgáltató amit nézni szoktok nem ad nagyobb felbontású verziót. -
boborján2
senior tag
Az új fícsör hogy a visszanézés csak 720p ?
-
Bubukain
senior tag
nálatok sem érhető el egy ideje a műsorújság? (apple tv)
-
fege87
csendes tag
válasz
vampire17 #3017 üzenetére
Jah és amikor épp nem szakítja meg valami random tv műsor a reklám áradatot, akkor folyamatosan azt hallgatom, hogy 10-ből 4 ember digitális analfabéta, de majd a telekom tenni fog ellene, lesz majd országtuning, mert az baromira jól hangzik, azt nesze neked még egy androidos app telepítésétől és egy email cím beállításától is retteg a TELEKOMMUNIKÁCIÓS szolgáltató.
-
boborján2
senior tag
Szokott egyébként valaki adást rögzíteni pc-vel?
Ha igen mivel lehet megoldani?
Létezik valami chrome plugin vagy progi? -
boborján2
senior tag
válasz
4Grider #3022 üzenetére
Jó neked!
Egyébként inkább technikai jellegűnek szántam a hozzászólásom, mert most nagyobb figyelmet szenteltem ennek a jelenségnek.
De nem aggódom , mert mint tudjuk minden platformot folyamatosan figyelnek/tesztelnek és az illetékesek már 100 hogy tudnak róla.
Mire 3.5 hét múlva letelik az előfizetésem, talán ki is lesz javítva. -
boborján2
senior tag
válasz
4Grider #3020 üzenetére
Nálam ez nem áll fenn , a one net miatt. De a BBC earth megint bekockásodik időnként.
Most megfigyeltem hogy ez nem a bitrátához köthető , mert ha előjön , akkor konstans csak akkor amikor a filmben a kamera képet vált vagy ha hirtelen megváltozik a kép. (következő képkocka nagymértékben eltér az előzőtől. Pl. hirtelen piros lesz a kép nagyrésze , stb.....
Ez egyértelműen encoder/encoder konfig hiba.
-
boborján2
senior tag
válasz
gyuszos #3009 üzenetére
Kinek hogy...
Én inkább lenyelem boxon heti kettő soft resetet (távirányítóval 1 gombnyomás és kb. 15-20 sec várakozás) ,és garantáltan rendesen működik, lényegében az elérhető legjobb minőségű képpel, mint hogy az esti szórakozásomba a homokóra beletorzítson.
De összességében a legnagyobb bajom az a fránya bitráta. Tök jó meg minden, de 1-2 nap után a 65" -ban nézve ,ahogy korábban is írtam a one minősége másik ligában játszik. És erre még rájön a sport csatornák 25 fps képe , amin egy focimeccset fájdalmas végignézni.
Egyébként én is telekom koaxon vagyok, vario tv csomaggal.
-
tobias40
veterán
válasz
vampire17 #3017 üzenetére
Mind ez igaz,de ahol van telekom app megoldás azokban az országokban is vannak idős emberek és akinek nincs email címe...Meg sok fajta tv variáció...
Az a kisebb hányad aki nem akarna app-ot,és továbbra sem értem hogy Magyarországon miért nincs.(tudom kicsi a piac...)
-
vampire17
addikt
válasz
KubanitoS #3016 üzenetére
Anno volt egy Telekomos ismerosom, akitol kerdeztem ezt, hogy miert eroltetik az eszkozt, miert nem appot adnak ki. Azt mondta azert, mert erre van igeny... Nem magunkbol kell kiindulni, akik ide erre a forumra jarnak, hanem az atlagemberbol.
Sokkal egyszerubb csinalni egy STB-t amit csak be kell dugni es megy (esetleg a beuzemelo beallitja) mint 20 fele tv tipushoz meg ki tudja mihez magyarazni, hogy melyikhez hogyan kell felrakni az appot... pl egy android TV-nel eleve be kell jelentkezni a google fiokodba hogy fel tudj tenni barmit... Ez mar sokaknak nagy problema lenne... (nagyszuleimnek pl nincs email cimuk meg semmi, megis TV-znenek... most akkor mindenkihez az unoka lepjen be? nekik ez sokkal macerasabb lenne, eleve azt sem tudjak hogy mirol beszelek, ha azt mondom app, vagy email...)Illetve a masik, ami ezzel kapcsolatos, hogy 10 fele appra nem tudnak mind garanciat vallalni a megfelelo mokodesre.
Persze mondhatjatok ,hogy de erre is van igeny, viszont mennyi ? Realisan nezve, mennyit bukik a Telekom azon, ho mi nem nezzuk, mert nincs app? az elofizetoik jo reszet ez egyaltlan nem erdekli.
Anno azt is kerdeztem tole, miert nem lehet megoldani, h PPPoE passthrough al is menjen az IPTV ,de arra is azt mondta, magat a PPPoE passthrough-t valamami 1-2% hasznalja az elofizetok kozul, nem foglalkoznak vele igazabol, h jol mukodjon vele minden ,mert marginalis a felhasznalasi kor.
-
KubanitoS
veterán
válasz
enginev3.0 #3011 üzenetére
Pontosan, de ez mennyire idióta cégpolitika már. Ha lett volna normális telekomos app és nem kellett volna szórakozni a boxszal a fagyogatásokkal, meg a lassú váltásokkal, meg a néha azért indítsuk már újra, mert használhatatlanra lassult, akkor nem biztos, hogy váltottam volna. Ja és ezért +1000 ft / box, amit majd emelgetnek is az inflációval is.
Nyugaton már van app, itt nincs. Hát köszi... A Sweet tv sem tökéletes, de van egy viszonylag használható app és marha kényelmes. Nálam csak néha teker, több készüléken használhatom egyszerre és még olcsóbb is a telekomnál. Akkor miről is beszélünk?
-
seger
addikt
Nem törölték el! Pont ezért mondom, hogy számoljátok ki. 1 net előfizetés+ 1tv előfizu. Ehhez adnak 1db box-ot. Plusz 2db bérlés. Ha kell még 1db box, akkor plusz net előfizu. Még az is lehet, hogy kell plusz tv előfizu is. Utóbbit nem tudom.
Így inkább előfizetek 2db 1200-as ajánlatra és még a szüleimnek is adok a tv-re hozzáférést, és fizetek havi 2400Ft-ot.
-
-
seger
addikt
válasz
enginev3.0 #3011 üzenetére
Így ahogy írod. Számod ki mennyibe kerülne pl. a telekomnál 4db tvre az előfizetés.
-
4Grider
félisten
válasz
gyuszos #3009 üzenetére
Minőségre pont hogy a One a legszebb. Az megint más kérdés, hogy miért kell ragaszkodni ezekhez a fosboxokhoz, miért nem csinálnak egy normális alkalmazást. Bár lehet, abból indulnak ki, hogy a sok különböző tv támogatását nem tudják megoldani, tehát box-ra akkor is szükség lesz.
-
gyuszos
tag
válasz
boborján2 #3005 üzenetére
A "hibamentes" one-t most kukáztam 3 év után....
Három tv-n is vállalhatatlanul lassú volt a csatornaváltás, és havonta többször előfordult, hogy indításkor csak piros képernyő, app nem indul.
Minden tv vezetékes hálón, 2db LG, az egyik egy 65"-ös 2 éves oled, 1db egy éves 805-ös TCL, 1000/1000-es telekom net.
Kolllgámnál 30km-rel arrébb 1 LG oled + 1 Samu Qled is ugyanezt csinálja.És akkor a műsoroldalt, menüt meg sem említettem.
Százzor minőségibb a néha homokórázó sweet mint az a fos. -
-
4Grider
félisten
válasz
boborján2 #3005 üzenetére
Garantáltan nem adják. Digis vagyok, kértem árajánlatot az 5000 Ft-os Digis tv csomagom one-osítására. Egyetlen tv-re több, mint másfélszeres árat adtak és itt is kell a plusz x box. Ráadásul jöttek azzal, hogy még köttessem be a saját netjüket is hozzá. Egy vicc lett a one.
-
boborján2
senior tag
válasz
4Grider #3004 üzenetére
Vagy nem is biztos hogy drábább a többi ,főleg ha hibamentes. 3100-at fizetek (one) és ebben benne van +2db 750Ft/hó box is. Na jó,mondjuk ennyiért ma már tuti nem adják.
De hogy relevánsat is írjak , az nagy blama lenne , ha a jólárasított linkek, kuponok és 100. emailt regisztralók miatt lehúzná a redőnyt. Sőt azt mondom ,akkor inkabb húzza is le, mert a cégvezetésben nagyon súlyos gondok vannak. A hosszútávú vergődés , fizetésképtelenség felemészti minden tekintetben a dolgozókat is.
-
4Grider
félisten
Oda szokták írni, hogy majd 1200 Ft. A majd a következő hónapokat jelenti.
Remélem, hogy ezeket a csomagokat minél hamarabb felmondják majd, mert minél több előfizetőnek engedik ezt meg, annál hamarabb fognak becsődölni. Nem hiányzik, hogy keresnem kelljen egy másik - drágább - szolgáltatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben