Hirdetés
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
2ozzmexy #45955 üzenetére
Hát így este én már neki nem állok cserélgetni
Azt gondoltam van aki tapasztalt mát ilyet és tudja mire tippeljek. Több mint 4000 km már benne van, ki tudja mi számít bejáratósnak. A nyomatékkulcs és a rutin a karomban van, 15 év mindig magamnak cserélgetem a kerekeket, idén szerencsére már két autón
Guminyomást meg beállítottam amikor kész volt a csere. De annak nem hinném hogy köze lehetne a fémes csikorgó szekérhanghoz.
(#45956) tboldi Azért a gumislag dolog elég nagy kokány dolog ó, főleg fél éves autót tekintve.
(#45957) ncc1701 Neked hogy nyöszörög, fémesen, vagy inkább gumihang? Szerviz nem foglalkozott vele? De miért, hogy? Nem produkálta a hibát, vagy nem vettek tudomást róla? Én is el akarom holnap vinni, tuti nem hagynám hogy lerázzanak. Ez a garancia lényege. Sabaton most épp azt hiszem nincs a pendrive-on, de van pl Amon Amarth
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Linux kezdőknek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest