Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hali!
Van a nekünk egy 2019-es swift. Szombaton felraktam a nyári kereket. Ma elment vele a csajom melóba és azt mondja nyikorog az autó. Beültem én is, mentünk, próbálgattuk és igen, tényleg nyikorog. Nem fék, mert leginkább akkor hallani, ha jobbra kanyarodik szar úton, és nem túl lassan, tehát fékhez hozzá sem ér. Vagy ha elég tempósan ér be a körforgalomba és megy ki belőle, ezeknél szintén jobbra kell ugye tekerni a kormányt. És a legérdekesebb, hogy hátulról hallom a hangot. Mint egy szekér, nagyon durva. A gyalogosok odakapják a fejüket a hangra.
Hallott már valaki erről? Esetleg okozhatja hogy felraktam a gyári nyári kereket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest