Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vladi
nagyúr
Lehet, persze, csak egy partíciót legalább hagyj neki szabadon. A particionálásnál lény nagoyn észnél, amúgy nem lehet gond. Lesz majd rendszerbetöltőd, abban választasz, hogy mi indul. link. A dokumentációt nézd át.
A másikra passz, szerintem a gpu driver lehetett a ludas. Milyen van a égpben?
-
Vladi
nagyúr
"Amúgy meg biztos valami driver gond lehetett, mert valami "package"-eket akart installálni a DSL-hez, de persze nem ment neki."
Nem. Ez neked nem ment, nagy különbség. Most is a flém helyett inkább írnád le, hogy mi volt a gondja. Valami rémlik, hogy vagy 2 csomag kellett volna. A dvd-ről 100, hogy fel lehet tenni.
-
ludla
őstag
Én csak annyit tudok mondani hogy ne add fel
Nálam is vannak mindig gondok mióta elkezdtem használni "2008" Linuxot SUSE-t
De még mindig kitartok mellette, amúgy DSL gondjai egy ismerősömnek voltak suse alatt, neki sikerült bekonfigolni, igaz azóta áttért modemes netre, így már nincs ilyen gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- SzoftverPremium.hu
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged