Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Akkor most idézem a másik topic-ból:
Megpróbáltam most onnan is (Yast-ból) meg a Network management-ből is csinálni egyet, ott létrehozza de nem látom a listán, ergo nem tudok csatlakozni, a Yast-ban meg mindent beállítok és a végén mikor le OK-zom, kiírja hogy ezeket a package-ket nem tudta installálni: smppd, linux-atm-lib... És így nem is hozza létre a konfigurációt...Amúgy miután a Network managment-el beállítottam egy DSL kapcsolatot és ott az automatic connect-et kipipáltam letiltotta az egész Network managert-t is...
Mi lehet a gond?
Amúgy megjegyzem, hogy amikor installálni akarja a package-ket, nekem csak OK vagy cancel lehetőségem van, elérési utat nem tudok megadni és azt se hogy a telepítő CD-ről próbálja, és persze hiába van bent a telepítő CD a meghajtóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest