Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Azt írtam is, hogy oké, ingyenes, nem nézem a fogát, de net nélkül gyak használhatatlan az egész, mivel mindent onnan akar installálni. Sokat olvastam biztató hsz-eket, hogy így de jó a Linux meg úgy de jó a Linux, meg hogy még jobban is járok vele mint a Win-el így bizakodva álltam hozzá, de ezek után én nem dicsőíteném annyira. Emlékszem is valami réges-régi Linux-os poénra, hogy mekkora öröm ha új hardver kerül a gépbe és: "Juhé felismerte!!!" Na erre hittem azt hogy ez már a multé, méltó a konkurenciához...Hát nem.
Amúgy meg biztos valami driver gond lehetett, mert valami "package"-eket akart installálni a DSL-hez, de persze nem ment neki.
Ráment egy napom annyit próbálgattam beüzemelni és még mindíg nem értem mi volt a probléma, szal arányos mértékű Linux kockaság level alatt kerülendő kategória.De próbáld ki Ubuntu, Kubuntu ez KDE felültettel
Épp ez az, hogy ha már a Novell féle Suse sem kompatibilis a netes eszközeimmel, mit várjak a többitől? Meghát amúgy is a Suse volt a legszimpatikusabb, de jó nem leszek negatív, mert pl. a pdf nézegetés egész kényelmes volt rajta, meg még pár apróság, csak épp nem értem vele sokat net nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- EAFC 26
- Adventi kalendáriumok
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi