- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Akkor most idézem a másik topic-ból:
Megpróbáltam most onnan is (Yast-ból) meg a Network management-ből is csinálni egyet, ott létrehozza de nem látom a listán, ergo nem tudok csatlakozni, a Yast-ban meg mindent beállítok és a végén mikor le OK-zom, kiírja hogy ezeket a package-ket nem tudta installálni: smppd, linux-atm-lib... És így nem is hozza létre a konfigurációt...Amúgy miután a Network managment-el beállítottam egy DSL kapcsolatot és ott az automatic connect-et kipipáltam letiltotta az egész Network managert-t is...
Mi lehet a gond?
Amúgy megjegyzem, hogy amikor installálni akarja a package-ket, nekem csak OK vagy cancel lehetőségem van, elérési utat nem tudok megadni és azt se hogy a telepítő CD-ről próbálja, és persze hiába van bent a telepítő CD a meghajtóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest