- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz tropico #2785 üzenetére
Azt hiszem ezzel már talán nem lesz gond. Bár magamból kiindulva, sose lehet tudni
Mostanra sikerült is belaknom a gépet, máramennyire így megosztva meg lehet ezt tenni. De azért örülök, hogy kevesebb mint 24 óra alatt ennyit haladtam vele
Köszönöm
wetomi: a repok ha jól értem szoftvercsatornák. Ha tegnap én lefuttattam az updatet (vmi 71-111 fájl lett updatelve), akkor a KDE hogy maradhatott ki belőle?
Látod mennyit jelent egy analfabéta jelenléte?
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz tropico #2778 üzenetére
Sikerült Köszönöm! Mostmár jobban néz ki a dolog. És az asztal is kvázi megoldható.
És a tapipad is megy, igaz azzal elszenvedtem egy darabig. Viszon újabb nem kedvelt hiba jött elő (a Kubuntu ezek után omlott úgy össze, mint a huzat):
plazma asztali héj - KDE programhiba kezelő kdeinit4 PID:1593 Szignál:Aborted (6)
valamint
KDE szolgáltatás váratlanul leállt PID 1477 szegmens/szignál (?) (11)Ezek most mit akarnak jelenteni? Rágugliztam, de semmit sem hozott ki.
-
Melack
veterán
válasz tropico #2778 üzenetére
Ok, tehát a nem szükséges sorokat így módosítsam, és akkor nem fog látszódni. Értem, köszönöm!
A failedeset miért ne tegyem így láthatatlanná?
Hogy lehet azt beállítani, hogy ne változtassa vissza az asztalt az alapállapotra? Mert elég idegesítő, hogy a 4 asztal mindig egyforma, pedig beállítottam :/
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Melack
veterán
válasz tropico #2773 üzenetére
Ezaz, erre már én is ráleltem. Ha boot során megvan, hogy melyik, akkor azt írjam át, nézzem meg ismét, majd a feles sorokat töröljem? Mert úgy egyszerűbb lenne.
Más: az asztalokat ha beállítom, akkor miért rakja mindig vissza alapra? Beállítom a hátterét végre, és mindig visszalövi alapra. Plusz a tapipad sem megy.... wáááá
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz tropico #2763 üzenetére
Visszanéztem, többször is, és jó :/
Megnézem, hogy más jelszóval elfogadje e. Ha igen, akkor ezt nem szereti csak.Nah, resart után sem javult meg, viszont a kezdésnél 3 windowst ajánl fel indításhoz - a normál SUSE és a safe desktop mellett. Most találjam ki, hogy melyik is a rendes rendszer, vagy van erre egy tutibb módszer? Esetleg lehet ezen módosítani ilyen prosztó paraszt módszerre, hogs SUSE vagy Win7?
[ Szerkesztve ]
-
vodika
tag
válasz tropico #2688 üzenetére
Nincs hiba... egyszerűen megáll a letöltés, nem jön több adat. Mind a két file-nál (32 és 64 bit) ugyanazon a ponton átlag 100K-s letöltés közben nem kap több adatot.... A browser-ek még várnak egy darabig aztán leállítják a letöltést.
Mindegy melyik tükörről próbálom, milyen browserrel (Mozilla vagy IE) mind a két file megáll.
De ha mondjuk egy Ubuntu CD-t szedek vagy akár a KDE-s vagy GNOME-os Live CD változatot (mindegyik olyan 600-700MB körül van) azon jibátlanul folyamatosan jönnek...
Bubááá….
-
BigManus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parfüm topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok