- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Kösz, de a helyzet az hogy már felpattintottam a notira a win-t, amikor kellet nagyon sürgős volt és nem volt más alternatíva (és épp ez volt amit alapból el akartam kerülni). Esetleg van mód, hogy dual rendszerem legyen, mármint elfér a win mellett a Suse is valahogy, lehet így telepíteni (külön partícióra, vagy tudom is én)? Mert előbb ki kellene próbálni, hogy működik e. Első körben ezt kellene tudnom.
Az alap felhasználói felülete egész kellemes volt, a pdf nézegetője lekörözi az adobe-ét, főleg erre, meg doc, ppt file-ok nézegetéséhez kellene (az Open office-t, meg a Libre-t ki se próbáltam), meg persze net-hez.
Második körben: volt még vele egy probléma: a képernyő fényereje miután sleep, vagy energy save (vagy milyen) módba ment el a gép/képernyő nem jött vissza csak olyan 60%-os fényerővel. Hiába kerestem, nem találtam olyan beállítást amivel a fényerőt vissza lehetne állítani, egy darabig ment az, hogy újraindítás után újra 100%, de azután az se. Hol normál jött vissza volt a fényerő, hol nem. Ez is gondolom harver kompatibilitási probléma. Erre valami megoldás?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gitáros topic
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fűnyíró topik
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest