- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Kösz, de a helyzet az hogy már felpattintottam a notira a win-t, amikor kellet nagyon sürgős volt és nem volt más alternatíva (és épp ez volt amit alapból el akartam kerülni). Esetleg van mód, hogy dual rendszerem legyen, mármint elfér a win mellett a Suse is valahogy, lehet így telepíteni (külön partícióra, vagy tudom is én)? Mert előbb ki kellene próbálni, hogy működik e. Első körben ezt kellene tudnom.
Az alap felhasználói felülete egész kellemes volt, a pdf nézegetője lekörözi az adobe-ét, főleg erre, meg doc, ppt file-ok nézegetéséhez kellene (az Open office-t, meg a Libre-t ki se próbáltam), meg persze net-hez.
Második körben: volt még vele egy probléma: a képernyő fényereje miután sleep, vagy energy save (vagy milyen) módba ment el a gép/képernyő nem jött vissza csak olyan 60%-os fényerővel. Hiába kerestem, nem találtam olyan beállítást amivel a fényerőt vissza lehetne állítani, egy darabig ment az, hogy újraindítás után újra 100%, de azután az se. Hol normál jött vissza volt a fényerő, hol nem. Ez is gondolom harver kompatibilitási probléma. Erre valami megoldás?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest