Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Nem állt szándékomban flame-elni, csak az az 1 napi szívás "öröme" meg a rendszerrel kapcsolatos csalódottságom kikívánkozott belőle, a véleményem még csak nem is volt különösebben paprikás, sok olyan hozzászólást olvastam már ami tényleg flame és tele van személyeskedéssel, meg még káromkodással is, mégse jött rá intés, ettől pedig én messze voltam. Igaz, keveset tudok a Linux-ról, csak általánosságokat, de a tapasztalatom most pont ezeknek mondott ellent. Ha évek óta zökkenés mentesen használnék Linux-ot akkor lehet a mostani problémámhoz is máshogy áltam volna, vagy tudtam volna mit kell csinálni, de mivel csak egy átlag, kezdő user vagyok az az érzésem támadt hogy "le vagyok ejtve", mégcsak a neten sem találtam egyértelmű megoldást a gondomra és valjuk be a Linux felülete nem a leg felhasználóbarátabb pl. a Windows-hoz nézve. Presze aki tudja mit hogy kell az könnyen beszél. Ha volt is benne sarkítás azért sorry, de szerintem a hsz. nagyjából érthető véleményt tükrözött.
A másik pedig, hogy pontosan föl tettem a problémával kapcsolatos kérdésemet a másik Linux-os topic-ban is, de még a szakik-tól sem érkezett rá megoldó válasz, pedig sűrgős lett volna (ezért is méreg az a több mint 1 nap vesztegelés), mivel Linux-ról van szó gondhatjátok hogy nem épp játékra kellett...
Sorry és Peace:
sti10p
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Wars Outlaws teszt
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest