Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sti10p

senior tag

válasz Barthezz2 #2619 üzenetére

Nem állt szándékomban flame-elni, csak az az 1 napi szívás "öröme" meg a rendszerrel kapcsolatos csalódottságom kikívánkozott belőle, a véleményem még csak nem is volt különösebben paprikás, sok olyan hozzászólást olvastam már ami tényleg flame és tele van személyeskedéssel, meg még káromkodással is, mégse jött rá intés, ettől pedig én messze voltam. Igaz, keveset tudok a Linux-ról, csak általánosságokat, de a tapasztalatom most pont ezeknek mondott ellent. Ha évek óta zökkenés mentesen használnék Linux-ot akkor lehet a mostani problémámhoz is máshogy áltam volna, vagy tudtam volna mit kell csinálni, de mivel csak egy átlag, kezdő user vagyok az az érzésem támadt hogy "le vagyok ejtve", mégcsak a neten sem találtam egyértelmű megoldást a gondomra és valjuk be a Linux felülete nem a leg felhasználóbarátabb pl. a Windows-hoz nézve. Presze aki tudja mit hogy kell az könnyen beszél. Ha volt is benne sarkítás azért sorry, de szerintem a hsz. nagyjából érthető véleményt tükrözött.

A másik pedig, hogy pontosan föl tettem a problémával kapcsolatos kérdésemet a másik Linux-os topic-ban is, de még a szakik-tól sem érkezett rá megoldó válasz, pedig sűrgős lett volna (ezért is méreg az a több mint 1 nap vesztegelés), mivel Linux-ról van szó gondhatjátok hogy nem épp játékra kellett...

Sorry és Peace:

sti10p

Új hozzászólás Aktív témák