- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
válasz
Barthezz2 #2619 üzenetére
Nem állt szándékomban flame-elni, csak az az 1 napi szívás "öröme" meg a rendszerrel kapcsolatos csalódottságom kikívánkozott belőle, a véleményem még csak nem is volt különösebben paprikás, sok olyan hozzászólást olvastam már ami tényleg flame és tele van személyeskedéssel, meg még káromkodással is, mégse jött rá intés, ettől pedig én messze voltam. Igaz, keveset tudok a Linux-ról, csak általánosságokat, de a tapasztalatom most pont ezeknek mondott ellent. Ha évek óta zökkenés mentesen használnék Linux-ot akkor lehet a mostani problémámhoz is máshogy áltam volna, vagy tudtam volna mit kell csinálni, de mivel csak egy átlag, kezdő user vagyok az az érzésem támadt hogy "le vagyok ejtve", mégcsak a neten sem találtam egyértelmű megoldást a gondomra és valjuk be a Linux felülete nem a leg felhasználóbarátabb pl. a Windows-hoz nézve. Presze aki tudja mit hogy kell az könnyen beszél. Ha volt is benne sarkítás azért sorry, de szerintem a hsz. nagyjából érthető véleményt tükrözött.
A másik pedig, hogy pontosan föl tettem a problémával kapcsolatos kérdésemet a másik Linux-os topic-ban is, de még a szakik-tól sem érkezett rá megoldó válasz, pedig sűrgős lett volna (ezért is méreg az a több mint 1 nap vesztegelés), mivel Linux-ról van szó gondhatjátok hogy nem épp játékra kellett...
Sorry és Peace:
sti10p
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest